Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αυλαία με αγώνα all star και απονομές στο 10ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Καμπ του Κολινδρού

Με την διεξαγωγή του αγώνα all star έπεσε η αυλαία του του 10ου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Καμπ που διοργανώθηκε με επιτυχία στον Κολινδρό, από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ. Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι οι «Ασπροι» επικράτησαν με 79-73 των «Μπλε».
Δεκάλεπτα: 17-20, 39-31, 60-56, 79-73
Διαιτητές: Κελεπούρης-Χατζηχαρίσης
ΑΣΠΡΟΙ(Κάκτας-Χαβουζλού): Οικονομόπουλος 11, Μπάκιτς 2, Τσιόγκας, Ναγκί 2, Μίτογλου 8(1), Λάντερ 4, Λόβρο 9(1), Σουλιώτης, Παπαδούλης 4, Τσαλμπούρης 7(1), Φουρκάν 29(3), Αράποβιτς 9.
ΜΠΛΕ( Μιλόσεβιτς-Γκόμπι): Τολιόπουλος 10, Κούτι, Σεμί, Ανδρεάδης 16, Πιτταράς, Τόμιτς 14, Παπουτσής 2, Μπεκίρ, Χόντι 3, Ιβάνοφ 5(1), Ντόζιτς 17, Κόττας 5(1).

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων

Στο ημίχρονο του all star game πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός καρφωμάτων στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Κροάτης Λέον Τόμιτς. Συμμετείχαν ακόμη οι Μάρκο Αράποβιτς (Κροατία), Μαζαλίν Λόβρο (Κροατία) και Αλεξάνταρ Ντόζιτς (Μαυροβούνιο), ενώ στην κριτική επιτροπή ήταν οι προπονητές Στάνισλαβ Πίνεακ (Μολδαβία), Κοσμίν Σερμπανέσκου (Ρουμανία), Γιώργος Παπαρές (Κύπρος) και Ιβάν Ντέλτσεφ (Βουλγαρία).

Η τελετή λήξης

Μετά την ολοκλήρωση του all star game πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης. Οι αθλητές που συμμετείχαν παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου, όπου απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο σύμβουλος ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Γιάννης Πολίτης.
Πολυτιμότερος παίκτης του καμπ μετά από ψηφοφορία των προπονητών αναδείχθηκε ο Λέον Τόμιτς από την Κροατία. Στον παίκτη το αναμνηστικό παρέδωσε ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος. Στην καλύτερη πεντάδα συμμετείχαν εκτός από τον προαναφερθέντα και οι Κώστας Οικονομόπουλος (Ελλάδα), Αλεξάνταρ Ντόζιτς (Μαυροβούνιο), Μαζαλίν Λόβρο (Κροατία) και Μάρκο Αράποβιτς (Κροατία) και την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Γιώργος Καλύβας.
Τέλος δόθηκαν από την ΕΟΚ αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε παίκτες και προπονητές, ενώ από τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, στον σύμβουλο ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Κώστα Πολίτη, στον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Γιάννη Κουτραφούρη, στην ΕΚΑΣΚΕΜ, τον συντονιστή προπονητή του καμπ Γιώργο Δοξάκη και όλους τους τεχνικούς που συμμετείχαν, στον υπεύθυνο του γραφείου ανάπτυξης της ΕΟΚ Αντώνη Μάρη και στον φυσιοθεραπευτή Τάσο Παπαγιαννίδη.

Photo Hasapetis