Κυριακή 10 Απριλίου 2011

«On line Σύμβουλος Επιχειρηματία» & «Ηλεκτρονική Αγορά για Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα»


Ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των εφαρμογών «On line Σύμβουλος Επιχειρηματία» & «Ηλεκτρονική Αγορά για Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 19:00, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας. Οι νέες υπηρεσίες που υλοποιεί το Επιμελητήριο Πιερίας στα πλαίσια της προσπάθειάς του για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων και της τοπικής αγοράς, θα βοηθήσουν όλους τους επιχειρηματίες να ωφεληθούν από τις πλέον εξελιγμένες και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες.
Οι νέες εφαρμογές, που προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του Επιμελητηρίου, αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου «πακέτου» παροχής πρωτοποριακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο που προσφέρει στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διακίνηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων τη δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθούν τα προϊόντα τους μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) που θα λειτουργεί εντός της δικτυακής πύλης του Επιμελητηρίου Πιερίας www.champier.gr, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες τεχνολογικές υποδομές.
Στόχος της εφαρμογής «Ηλεκτρονική Αγορά» είναι η τόνωση της κυκλοφορίας των ποιοτικών προϊόντων του νομού με τη δημιουργία διαύλων πώλησης όχι μόνο εντός του Νομού, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο.
Επίσης, η δυνατότητα των Επιχειρήσεων να παρακολουθούν τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα του Ελληνικού Επιχειρείν, τις νέες Φορολογικές Διατάξεις, την Πράσινη Επιχειρηματικότητα και να αναζητούν συμβουλές και απαντήσεις  καθημερινά σε θέματα Χρηματοδοτήσεων, Επιδοτήσεων, Έναρξη Επιχείρησης και Μεταβίβαση Επιχείρησης, αποτελεί μια πρωτοποριακή υπηρεσία, προσβάσιμη από όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου και πολύτιμο βοηθό στο σημερινό Επιχειρηματικό τοπίο.
Προσκαλούμε όλους τους επιχειρηματίες του Νομού να παρευρεθούν για να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις νέες καινοτομικές υπηρεσίες που το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκίνησε ήδη να προσφέρει στα μέλη του.