Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Παρουσία πλήθους κόσμου η ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων Πύδνας – Κολινδρού


 Με την παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της Βόρειας Πιερίας πραγματοποιήθηκε, τη Δεύτερη Μέρα των Χριστουγέννων στο Αιγίνιο, η ορκωμοσία του Δημάρχου Βαγγέλη Πολύζου και των μελών του Δημοτικού και  Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κίτρους – Κατερίνης & Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθονίκου.



          Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει η συνεδρίαση, αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος κι έτσι αποφασίσθηκε η τελετή να γίνει έξω από το δημαρχείο. Στην τελετή, μεταξύ πολλών άλλων,  παρέστησαν οι Βουλευτές Γιάννης Αμοιρίδης και Κώστας Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι τέσσερις απερχόμενοι δήμαρχοι της Βόρειας Πιερίας, Αιγινίου Βασίλης Κοντός, Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς, Μεθώνης Κώστας Αβραμίδης και Πύδνας Δημήτρης Βασιλειάδης.
Ο κ. Πολύζος 
  «Είναι η έκτη  φορά που δίνω τον όρκο, πάντα με  συναίσθηση της απόλυτης ευθύνης της  αποστολής, γιατί η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, είναι αποστολή και ασκείται σύμφωνα με τη συνείδηση την οποία επιβάλει ο έχον την ιδιότητα και τους νόμους του κράτους», τόνισε ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος, αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας.
          Πρόσθεσε δε πως τώρα με μεγαλύτερη συναίσθηση της ευθύνης, με μεγαλύτερη σκέψη για το αύριο θα αγωνιστεί, μαζί με όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, προκειμένου ο νέος δήμος της Βόρειας Πιερίας να γίνει πρότυπο λειτουργίας,  σημειώνοντας πως έχουν τη συναίσθηση της ευθύνης των δυσκολιών που υφίσταται σήμερα η πατρίδα μας.
          «Θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου για το δήμο και τους κατοίκους.  Όλοι μαζί, ανεξάρτητα από τις τυχόν διάφορες που είχαμε  μέχρι σήμερα, με αγάπη, με σύμπνοια και αγωνιστικότητα για το δήμο της Βόρειας Πιερίας. Ας γίνει η σημερινή μέρα, ημέρα αρχής για μια ειλικρινή συνεργασία, μια ειλικρινή αγάπη όλων των συνδημοτών. Άλλωστε κι εμείς κατεβήκαμε σε αυτές τις εκλογές με σκοπό να συμβάλουμε προς αυτή τη κατεύθυνση», ανέφερε ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού.
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες 
          Πριν ολοκληρώσει την ομιλία του, ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, δήλωσε πως όποιος θελήσει να αδικήσει  τη Βόρεια Πιερία και το λαό της περιοχής, θα βρει απέναντί του τη Δημοτική Αρχή. «Δεν είμαστε από τα καλά… παιδιά. Δεν θα περάσουν καλά, όποιοι και αν είναι».  Τέλος, εξήρε το έργο των τεσσάρων απερχόμενων δημάρχων της περιοχής, χαρακτηρίζοντάς τους «διαμάντια», τονίζοντας πως θα συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια.