Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού με τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας


Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελο Πολύζο .
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ποικίλα θέματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος εστιάζοντας την προσοχή στον τουρισμό και την προβολή. Η Βόρεια Πιερία χρήζει ιδιαίτερης ανάγκης προβολής των σημαντικών τουριστικών και περιβαλλοντικών πλεονεκτημάτων. Η προώθηση των πλεονεκτημάτων αυτών μπορεί μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης να μετουσιωθεί σε αξιοποιήσιμο τουριστικό προϊόν με πολλαπλασιαστικό όφελος για όλη την περιοχή. Υπάρχουν οι χώροι για προώθηση οικολογικού, αρχαιολογικού, αθλητικού, θαλάσσιου, αγροτουριστικού και θρησκευτικού τουρισμού και απομένει η χρήση των εργαλείων εκείνων που θα μεταβάλλουν αλλά και θα προβάλουν την Βόρεια Πιερία ως θελκτικό τουριστικό προορισμό. Στην συνάντηση τονίστηκε η σημασία της προβολής και συμμετοχής στις διάφορες εκθέσεις στις οποίες και προβάλλονται τα πλεονεκτήματα κάθε περιοχής.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα της μόλυνσης των θαλάσσιων ακτών και των ενεργειών εκείνων που θα μπορούσαν να περιορίσουν την περιβαλλοντική υποβάθμιση.  Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο όραμα του για την Βόρεια Πιερία στα μέλη του Συλλόγου και ξετύλιξε την φιλοσοφία του για τα μελλοντικά του βήματα ως Δημάρχου.
Εξερχόμενοι της συνάντησης αμφότεροι, τόσο ο Δήμαρχος όσο και τα μέλη του Συλλόγου, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συνάντηση και ευχήθηκαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με μελλοντικές συναντήσεις.