Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΓΗ 2012"


1) Οργανωμένη Ημερήσια Ποδηλατική Εκδρομή  6 Μαΐου 2012. Ώρα συγκέντρωσης: 10:30 Ξενώνας «Καστανία Γη» Παλιός Παντελεήμονας.  Ειδικά αφιερωμένη σε ερασιτέχνες φυσιολάτρες ποδηλάτεςμε χαλαρό ρυθμό. Διαδρομή 20km  περίπου.
2) Οργανωμένη Ημερήσια Ποδηλατική ΕκδρομήΒόλταΠροπόνηση  27 Μαΐου 2012 Ώρα συγκέντρωσης: 10:30 Ξενώνας «Καστανία Γη» Παλιός Παντελεήμονας.  Για ερασιτέχνες με πιο γρήγορους ρυθμούς . Διαδρομή  30-40km
Οι διαδρομές είναι μέτριας δυσκολίας σε δασικό κυρίως δρόμο ανάμεσα από καστανιές και πεύκαστον Παλιό Παντελεήμονα και Παλιούς Πόρους. Ιδανική για ποδήλατα ΜΤΒ και TREKKING OFF ROAD.
Kόστος Συμμετοχής: Δωρεάν.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ΑνάδειξηΚαταγραφή & Προβολή των Δασικών Ποδηλατικών Διαδρομών στην Πιερίαμε ασφάλεια και σεβασμό στο πανέμορφο περιβάλλον του Ολύμπου μας.
Συνδιοργάνωση: Ποδηλατική Ομάδα Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνηςextremeteam1ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣΕθελοντικές ομάδεςΕθελοντές ιδιώτες. Όλες οι ομάδεςποδηλάτες που θα δηλώσουν συμμετοχήλαμβάνουν μέρος σαν συνδιοργανωτές.
 
Η εκδήλωση «ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΓΗ»  δεν έχει καμία σχέση με εταιρείεςδεν καταργεί ούτε αντικαθιστά καμία άλλη. Αναπληρώνει το κενό που υπάρχει από τα Πιέρια μέχρι τον Όλυμπο στον τομέα της ποδηλασίαςμε υπευθυνότητασοβαρότητα και με εμπειρία δεκαετιών.
 
Την εκδήλωση υποστηρίζουν: Εθελοντές πιστοποιημένοι  διασώστες της  Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.
 
Έπαθλα: Για όσους συμμετάσχουν και στις δύο εκδρομέςμετά από κλήρωση θα προσφερθούν τρείς διανυκτερεύσεις σε τρείς τυχερούςπροσφορά του ξενώνα Καστανία Γη.