Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΔΑΣ-ΟΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ Για την 1Η Μάη 2012


Το Υπουργείο Εσωτερικών θέλοντας προφανώς να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών αποφάσισε  οι  Α/βαθμιοι ΟΤΑ όλης της χώρας να είναι ανοιχτά την 1Η Μάη.
Μετά  την άγρια σφαγή σε μισθούς και συντάξεις, μετά τις περικοπές των κοινωνικών δαπανών σε Υγεία- Παιδεία-Πρόνοια , μετά την καταδίκη των εργαζομένων στην φτώχεια και  την ανασφάλεια, μετά τις περικοπές στη χρηματοδότηση των δήμων, που  σε λίγο δεν θα μπορούν  να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολιτών,  αφού εξανάγκασαν χιλιάδες να ψάχνουν σε κάδους απορριμμάτων για φαγητό, έρχονται τώρα  να δείξουν το ενδιαφέρον τους για το Λαό με το υποχρεωτικό άνοιγμα των δημοτικών καταστημάτων την ημέρα της πρωτομαγιάς.
Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ -  ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.
Δεν θα περιμέναμε ποτέ να μας «επιτρέψει» το Υπουργείο, προκειμένου  να γιορτάσουμε την κορυφαία διεθνή μέρα των εργατών.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
Η ΠΟΕ- ΟΤΑ κήρυξε απεργία για την 1Η  Μάη αντιδρώντας στο απαράδεκτο έγγραφο του υπουργείου εσωτερικών.
Η ΔΑΣ-ΟΤΑ σας καλεί σε καθολική  συμμετοχή στην  απεργία της πρωτομαγιάς και στην  απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ώρα 10:30 πμ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΟΛΑ τα δημαρχεία να είναι κλειστά την 1Η Μάη
Όλοι στην Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ,
1Η ΜΑΗ 2012,ώρα 10:30
στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη
ΔΑΣ-ΟΤΑ 30-4-2012