Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου : "Δεσμεύομαι ότι από όποια θέση κι αν κληθώ, να υπηρετήσω τους πολίτες"


    Τη στήριξη του κλάδου τους, ο οποίος έχει βρεθεί στη δίνη της κρίσης, ζήτησαν από την υποψήφια βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, οι ιδιοκτήτες οδηγοί ταξί του Σωματείου «Άγιος Χριστόφορος».
Όπως είπαν, ο κλάδος αντιμετωπίζει πλέον πολλά προβλήματα και η επίλυσή τους μπορεί να προέλθει μόνο από ανθρώπους που γνωρίζουν και που έχουν βιώσει τις δυσκολίες του επαγγέλματος τους.
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση των ιδιοκτητών μόνο τυχαία δεν ήταν. «Γνωρίζω από πρώτο χέρι, τις αγωνίες και τις δυσκολίες που περνάτε», είπε η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, υπενθυμίζοντας ότι ο πατέρας της επί πολλά χρόνια υπηρέτησε τον κλάδο. «Υπήρχαν φορές, που πραγματικά αγωνιούσαμε. Δούλευε νύχτα, δούλευε με αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε μια εποχή με απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο», είπε η υποψήφια βουλευτής. «Κατανοώ τις αγωνίες που έχετε ως κλάδος, αλλά και ως προσωπικότητες. Δεσμεύομαι ότι από όποια θέση κι αν κληθώ, να υπηρετήσω τους πολίτες, δεν θα σας απογοητεύσω», κατέληξε η κ. Μάνη Παπαδημητρίου.