Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Γιάννης Μαλτζάρης: «Την Κυριακή ψηφίζουμε θετικά και όχι με θυμό»


Δέκτης θετικών μηνυμάτων  γίνεται καθημερινά ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γιάννης Μαλτζάρης, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχει με πολίτες της Πιερίας. Άτομα κάθε ηλικίας βλέπουν στο πρόσωπο του Γιάννη Μαλτζάρη την ανανέωση της πολιτικής ζωής του τόπου, ενώ ο ίδιος, αποφεύγοντας τον ξύλινο πολιτικό λόγο, επισημαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης για τη χώρα μας, σημειώνοντας πως την Κυριακή θα πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε όχι με θυμό, αλλά με γνώμονα το τι κυβέρνηση χρειάζεται η πατρίδα μας την επομένη των εκλογών.   
          «Αν ο κόσμος ψηφίσει με θυμό και οργή, όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού των δύο τελευταίων ετών, με τις μειώσεις  σε μισθούς και συντάξεις,  δυστυχώς θα πάνε χαμένες. Αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις και δεν μπορεί να σχηματισθεί σοβαρή κυβέρνηση για να αντιπαλέψει τα προβλήματα το πιο πιθανό είναι να χρεοκοπήσουμε.  Γνωρίζω πολύ καλά το τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία, κομμάτι της είμαι κι εγώ. Εισπράττω την  αγανάκτηση, τη στεναχώρια, την πικρία και τον θυμό του κόσμου, που σε πολλές περιπτώσεις έχει δίκιο.  Θυμωμένος και αγανακτισμένος είμαι κι εγώ, διότι  κεκτημένα ετών, όπως μισθοί, συντάξεις, επιδόματα κόπηκαν και όταν κόβεται κάτι είναι λογικό να μας πονάει. Οφείλουμε, όμως,  την Κυριακή να πάμε να ψηφίσουμε θετικά και όχι με θυμό», σημειώνει ο Γ. Μαλτζάρης, επισκεπτόμενος διάφορα σημεία του νομού.
          Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο να κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Πιερία, σ΄ αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία, αν και είναι μόλις 35 ετών, σημειώνει πως δεν τον απασχολεί  τόσο η προσωπική του πορεία. «Αποφάσισα να «βάλω πλάτη» στην πιο δύσκολη περίοδο, εξαντλώντας  το μικρό πολιτικό κεφάλαιο που έχω συσσωρεύσει ως Γραμματέας  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία και ως Δημοτικός Σύμβουλος στην Κατερίνη. Δεν μπορώ να ρίξω τώρα την ασπίδα. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μας χάρισε τη Δημοκρατία, έφερε στο προσκήνιο τον πολίτη. Οφείλουμε τώρα κι εμείς να στηρίξουμε αυτό το κίνημα που έφερε την πραγματική αλλαγή στον τόπο μας, γιατί στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ στηρίζουμε την Ελλάδα», τονίζει ο Γ. Μαλτζάρης.