Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας - Κολινδρού


Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 καλείστε να παραστείτε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 18η του μηνός Απριλίου έτους 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.      Υποβολή πρότασης στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια της πρόσκλησης για την προμήθεια εξοπλισμού ειδικών σχολείων του Άξονα 7 Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην ΠΚΜ.(Εισήγηση κ. Κ. Λασκαρίδης).
2.      Υποβολή πρότασης στα πλαίσια του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. της πρόσκλησης για την επεξεργασία νερού (λύματα) – Αξιοποίηση επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων.(Εισήγηση κ. Κ. Λασκαρίδης).
3.      Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και της 9ης Εφορείας Βυζαντινών αρχαιοτήτων για την εκπόνηση μελέτης για το έργο Κατασκευή Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης στην περιοχή του επισκοπικού συγκροτήματος «Λουλουδιών» Κίτρους.(Εισήγηση κ. Κ. Λασκαρίδης).
4.      Συνέχιση του έργου: Επεκτάσεις αγωγών ομβρύων.  (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
5.      Συνέχιση του έργου: Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στο Δ.Δ. Παλαιόστανης.  (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
6.      Συνέχιση του έργου: έργα εφαρμογής αναθεωρηθέντος σχεδίου πόλης στην παλαιά εθνική οδό (β΄φάση).  (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
7.      Συνέχιση του έργου: Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δ.Δ. Πύδνας.   (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
8.      Συνέχιση του έργου: Βελτίωση και εκσυγχρονισμός δικτύου άρδευσης στον οικισμό Παλιαμπέλων.  (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
9.      Συνέχιση του έργου: Βελτίωση και ολοκλήρωση ανοικτού θεάτρου Δήμου Κολινδρού (γ΄φάση) Αποπεράτωση θεάτρου. (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
10.  Συνέχιση του έργου: Βελτίωση υποδομής οδικού δικτύου Δήμου Κολινδρού.  (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
11.  Συνέχιση του έργου: Ανακαίνιση δικτύων αποχέτευσης.  (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
12.  Συνέχιση του έργου: Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Μεθώνης (β΄φάση).   (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
13.  Συνέχιση του έργου: Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Δ.Δ. Π. Ελευθεροχωρίου και Δ.Δ. Ν. Αγαθούπολης.   (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
14.  Συνέχιση της μελέτης: Ακτομηχανική μελέτη στην περιοχή Δ.Δ. Μακρυγιάλου για το έργο «Μετατόπιση και αντιστήριξη στην παραλία Δ.Δ. Μακρυγιάλου».   (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
15.  Συνέχιση της μελέτης: Μελέτη αλιευτικού καταφυγίου Μακρυγιάλου.   (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
16.  Αίτηση Κ/Ξ ΜΑΝΟΥ Κ. ΜΗΝΤΖΙΑΡΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΑΥΓΟΛΟΥΠΗ για χορήγηση παράτασης εργασιών για το έργο: «Ανάπλαση και φωταγώγηση περιοχής από Αγ. Βαρβάρα (Π.Ε.Ο.) έως είσοδο Δ.Δ. Μεθώνης και πάρκου 28ης Οκτωβρίου». (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
17.  Αίτηση ΔΗΜΟΛΙΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ &ΣΙΑ Ο.Ε. για χορήγηση παράτασης εργασιών για το έργο: «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Μεθώνης». (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
18.  Αίτηση Μυλωνά Νικολάου για καταβολή αποζημίωσης προς ιδιοκτησία έκτασης 139,80 τ.μ.. (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
19.  Αλλαγή της διευθύνουσας υπηρεσίας για την ολοκλήρωση των συμβάσεων έργων, μελετών και υπηρεσιών του Ν. 3316/2005 των Δήμων που συνενώθηκαν στο Δήμο Πύδνας- Κολινδρού, των οποίων διευθύνουσα υπηρεσία ήταν η Τ.Υ.Δ.Κ.. (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).
20.  Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την επωνυμία: Δημοτικός Φορέας Πολιτισμού – Άθλησης – Περιβάλλοντος -  Οικογενειακής Υποστήριξης και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου.(Εισήγηση κ. Δήμαρχος )
21.  Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου.(Εισήγηση κ. Δήμαρχος)
22.  Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος)
23.  Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος)
24.  Έγκριση εισήγησης της οικονομικής επιτροπής για τα στοιχεία εσόδων – εξόδων του Α΄ τριμήνου έτους 2011.(Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
25.  Ορισμός οργάνου για τη σφράγιση και την εκτέλεση των διοικητικών πράξεων όλων των καταστημάτων και επιχειρήσεων δικαιοδοσίας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 80 του Δ.Κ.Κ.(Εισήγηση Αντιδήμαρχος κ. Ξ. Βασιλειάδου).
26.  Καθορισμός αρδευτικής περιόδου έτους 2011, αριθμού θέσεων υδρονομέων και καθορισμός αμοιβής αυτών.(Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
27.  Συμπλήρωση της με αριθμό 15/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας - Κολινδρού ως προς τον τρόπο διεκπεραίωσης των ενεργειών της εκκαθάρισης της Δ.ΑΕ.Κ.Ε.Κ..(Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
28.  Συμπλήρωση της με αριθμό 33/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας – Κολινδρού ως προς τον τρόπο διεκπεραίωσης των ενεργειών της εκκαθάρισης της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΙ. .(Εισήγηση κ. Α.Πάππου).
29.  Τροποποίηση της με αριθμό 100/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας - Κολινδρού ως προς τους φορείς που συμμετέχουν στην προγραμματική σύμβαση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2011.(Εισήγηση Αντιδήμαρχος κ. Ξ. Βασιλειάδου).
30.  Ορισμός ενός (1) τακτικού εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της επιτροπής καθορισμού αποδέκτη για τη διάθεση λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων Ν. Πιερίας.(Εισήγηση Αντιδήμαρχος κ. Ξ. Βασιλειάδου).
31.  Έγκριση ή μη της με αριθμό 5/2011 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Ιδρύματος.(Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
32.  Κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Πολιτιστικό Κέντρο Σφενδάμης», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 241, παρ. 4 του Ν. 3463/2006. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
33.  Κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Πύδνας», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 241, παρ. 4 του Ν. 3463/2006. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
34.  Κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Κέντρο Ηλικιωμένων Δήμου Πύδνας», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 241, παρ. 4 του Ν. 3463/2006. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
35.  Κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Δημοτική Δανειστική Βιβλιοθήκη Σφενδάμης», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 241, παρ. 4 του Ν. 3463/2006. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
                                                                               Γεώργιος Πολυχρονίδης