Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ταξίδι στην Ιρλανδία στο πλαίσιο του Δικτόυ Charter


Στα πλαίσια του Δικτόυ Charter, του οποίου μέλος είναι ο Κολινδρός, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση  στο Cashel Ιρλανδίας από την 30 Ιουνίου- 04  Ιουλίου 2011. Στην συνάντηση αυτή θα συμμετέχει δεκαμελής αποστολή από κάθε Δήμο μέλος του Δικτύου.

Ο Κολινδρός ως μέλος του Δικτύου Charter καλείται να αποστείλει 6 ενήλικες και 4 νέους (ηλικία από 18-26 ετών ) από τον Κολινδρό. Προκειμένου να επιλεγούν νέοι που έχουν την ικανότητα και επάρκεια για να εκπροσωπήσουν τον Κολινδρό θα προτιμηθούν νέοι με τα παρακάτω κριτήρια :

-         Γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής γλώσσας ( Πιστοποιητικό που να φανερώνει την γνώση της γλώσσας ή και των δύο γλωσσών)
-         Κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή φοιτητές σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ .

Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν το 50% των εξόδων μετακίνησης και θα φιλοξενηθούν σε σπίτια κατοίκων της κοινότητας του Cashel.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω συνάντηση μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 στον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Λασκαρίδη Κων/νο ή στην γραμματεία του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και να επικοινωνούν μαζί του στο τηλέφωνο 2353350130.