Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Sfendami Mountain Festival 2011 Ευχαριστούμε !!!!!


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή που διαπιστώνουμε τις τελευταίες ημέρες πριν από τον αγώνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Διαδρομές, εθελοντές, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εκθέτες θα δημιουργήσουν μια χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα στο πέμπτο κατά σειρά Sfendami Mountain Festival 2011.

16 και 17 Απριλίου Ζωντανή μετάδοση των αγώνων
Όλοι οι φίλοι της Σφενδάμης μπορούν να  βρίσκονται μαζί μας τις ημέρες των αγώνων με την χρήση των νέων τεχνολογιών. Μια και μας διακρίνει η ανησυχία και η πρωτοτυπία δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Η συνεργασία με την  εταιρεία Livetrack24 θα μας δώσει την δυνατότητα να παρακολουθούμε τρισδιάστατα  μέσω του Google Earth 10 επιλεγμένους αθλητές και την εξέλιξη του αγώνα τους σε πραγματικό χρόνο. Οι λεπτομέρειες  που θα αποτυπώνονται είναι η συνολική απόσταση που έχουν διανύσει, το υψόμετρο, η ταχύτητα, η κατεύθυνση, οι σταθμοί τροφοδοσίας, έλεγχου κά. Επίσης θα ανανεώνεται η ιστοσελίδα με φωτογραφίες, και κείμενα από τον χώρο  των εκδηλώσεων. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι θα εφαρμόσουμε στον αγώνα μας μια 100% ελληνική ευρεσιτεχνία που αφορά  την εφαρμογή του παραπάνω προγράμματος.  
Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν  στη Σφενδάμη το διήμερο θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των  αγώνων  μέσα από το διαδίκτυο στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
Από την ιστοσελίδα του αγώνα http://sfendami.gr