Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ: Ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για το 2012



Παρά την σκληρή οικονομική κρίση του 2011,  η εταιρία  “Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής”, για το 2012 τολμάει και επεκτείνεται δημιουργώντας μεγαλύτερη ανάπτυξη, εκτοξεύοντάς το ποσοστό αυτής στο 54%, που την κατατάσσει και επισήμως πλέον,  πρώτη στον Ελλαδικό χώρο, στον  κλάδο της πτηνοτροφίας.
                                                                                                                          
Μ. Αμβροσιάδης: “το 2012 στόχος στο 40%”
Όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Μάκης Αμβροσιάδης για το 2012 “οι στόχοι στην ανάπτυξη και στις πωλήσεις ξεπερνούν το 40%”. Άλλωστε όπως επισημαίνει ο ίδιος “χωρίς ανάπτυξη δεν υπάρχει τίποτε και δεν μπορεί να σταθεί τίποτε”.

54 Εκατ. Ευρώ μόνον το 2011
Η “Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής” σήμερα είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη επιχείριση στην Πιερία, καλύπτοντας τεράστιους κύκλους εργασιών, που μόνον για την χρονιά που μας πέρασε(το 2011), ανέρχονται σε 54.000.000 Ευρώ, ενώ αξίζει να υπογραμμιστεί πως η εταιρία στηρίζει με έμπρακτο τρόπο και τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής, αφού απορροφάει πάνω από 1000 τόνους δημητριακών κάθε εβδομάδα από την τοπική αγορά, ενώ για το 2012 ο στόχος είναι η απορροφητικότητα να φτάσει τους 1.500 τόνους την εβδομάδα, ικανοποιώντας, πρωτίστως τους αγρότες παραγωγούς της Πιερίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σύντομα υποκατάστημα και στην Πάτρα

Στους άμεσους στόχους της εταιρίας είναι η επέκτασή της στην Πάτρα, ως ένα επιχειρηματικό επίνειο για την διακίνηση των προϊόντων της στην Νοτιοδυτική Ελλάδα και αυτό σύντομα θα είναι πραγματικότητα.
Τόλμη, εμπειρία, οργανωτικότητα
Όλα αυτά βεβαίως δεν είναι καθόλου τυχαία ή συγκυριακά, αφού με προσωπική παρέμβαση του κ. Μάκη Αμβροσιάδη, που τον διακρίνει η μεγάλη τόλμη, η ανεξάντλητη επιχειρηματική εμπειρία, καθώς και ο οργανωτικότητα στην υλοποίηση των σχεδίων του, οδηγούν την εταιρία ακόμη πιο ψηλά, στην επιτυχία και υλοποιούν την επιθυμητή ανάπτυξη. Αξίζει να αναφερθεί πως η  εταιρία αύξησε κατακόρυφα την παραγωγή της, παίρνοντας ένα τεράστιο μερίδιο στην αγορά του κλάδου αυτού.

Μέλλον μόνο με ανάπτυξη
Ο κ. Αμβροσιάδης πιστεύει αυτό που λέει η λογική και δεν είναι άλλο από την υλοποίηση του δόγματος “χωρίς ανάπτυξη δεν υπάρχει μέλλον!”
Σημειώνεται πως πρόσφατα η εταιρία πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάκης Αμβροσιάδης, ευχόμενος μια παραγωγική και πετυχημένη χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους.