Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΥΔΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ






Στα λευκά ντύθηκε ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού από την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή 2 και 3 Φεβρουαρίου καθώς και στις 7 και 8 Φεβρουαρίου του 2012.
            Στο ορεινό κυρίως τμήμα του Δημοτικού Διαμερίσματος Πύδνας, οπού ανήκει η Τοπική Κοινότητα Παλαιόστανης και Μικρής Μηλιάς το χιόνι έφτασε τους πενήντα (50) πόντους.
Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Αντιδημάρχου Πύδνας Κου Σιανίδη Δημητρίου, υπό την εποπτεία του Δημάρχου με μηχανήματα και συνεργεία του Δήμου και σε συνεργασία με τους Προέδρους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και την βοήθεια των εργατών του Δήμου, κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτό το Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας, έως και την διασταύρωση Ρυακίων, καθαρίζοντας το συνεχώς με τα μηχανήματα του Δήμου και ρίχνοντας διαρκώς ποσότητες αλατιού ώστε να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα στην μετακίνηση όλων των Δημοτών εντός και εκτός του Δήμου καθώς και άλλων τυχών προβλημάτων κατά την επέλαση του χιονιά.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Πύδνας και για την αποφυγή του αποκλεισμού του Μοναστηριού της Παναγίας Μακρυράχης όπου και εκεί το χιόνι είχε φτάσει μόλις στους πενήντα (50) πόντους.