Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πανερυθραϊκός - Πιερικός Αρχέλαος Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στη Νέα Ερυθραία


Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Το σώμα και η ψυχή έχουν ανάγκη από νέες προκλήσεις, αρκεί να τις αντέχεις…»
Γιάννης Μαλτέσιος:                       
«Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα πάμε στην Αθήνα για ένα κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες»

  Ο αγώνας του Πιερικού Αρχελάου με τον Πανερυθραϊκό στην Αθήνα, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και για τις δύο ομάδες.

  Είναι σχεδόν στην ίδια βαθμολογική θέση και έτσι θα γίνει, πάλι, ένα δυνατό ντέρμπι για την επικράτηση του καλύτερου. Η ομάδα της Κατερίνης δείχνει να έχει τα χαρακτηριστικά αυτά, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις της συγκλίνουν στη μαχητική διεκδίκηση της νίκης.

  Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, η αποστολή θα ξεκινήσει για την Αθήνα και μαζί της θα είναι οι ευχές όλων των φίλων του μπάσκετ της Κατερίνης για ένα θετικό αποτέλεσμα.

  Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μαλτέσιος, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Είναι χαρά και πρόκληση να παίζουμε τέτοια παιχνίδια, σημαντικά, όπου για μένα η ηρεμία και συγκέντρωση παίζουν κύριο ρόλο. Θα συναντήσουμε και έναν πολύ καλό αθλητή και άνθρωπο, το Γιάννη Ροδοστόγλου, ο οποίος στο πέρασμά του από την Κατερίνη άφησε μπάσκετ και χαρακτήρα. Η Ερυθραία είναι τυχερή που τον έχει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Το σώμα και η ψυχή έχουν ανάγκη από νέες προκλήσεις, αρκεί να τις αντέχεις…».

Γιάννης Μαλτέσιος – καλαθοσφαιριστής: «Το Σάββατο παίζουμε με μια καλή ομάδα στην έδρα της, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, τον Πανερυθραϊκό. 


Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα πάμε στην Αθήνα για ένα κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Με πολύ καλή άμυνα, με λίγα λάθη και έχοντας στις βαλίτσες μας πολλές πιθανότητες που μας αναλογούν για την νίκη, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».