Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Προώθηση ελληνικών φρέσκων φρούτων σε Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα


Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος υλοποιούν το πρόγραμμα «Eurofresh fruits» για την προώθηση ελληνικών φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι και επιτραπέζια σταφύλια) στις αγορές τις Ρωσίας, Ουκρανίας και Κίνας.
Το πρόγραμμα έχει διάρκεια τρία έτη (μέχρι τον Ιούνιο 2015) και περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων ενημέρωσης και διαφήμισης με βασικό στόχο την ενίσχυση της εικόνας των ελληνικών προϊόντων και δράσεις προώθησης με σκοπό την άμεση και έμμεση ενίσχυση του προφίλ των επιχειρήσεων και των εξαγωγών τους.
Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012, ώρα 18:30 στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας (3ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος και ειδικότερα για τις δράσεις που προβλέπονται για το 1ο έτος υλοποίησης του και ενημέρωση για τον τρόπο συμμετοχή των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων σε αυτές.
Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 19/07  το πρωί στo τηλέφωνo : 23510 23210 (Ειδ.Σύμβουλος Ν.Χουσουρίδης), fax : 23510 25124 ή στα e-mail : champier@otenet.gradviser@otenet.gr