Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνεχίζονται και στις μικρότερες κατηγορίες σε Πανελλήνιο Επίπεδο, αφού στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης για αθλητές 12-14 ετών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου στην Κέρκυρα  κατέκτησε δύο μετάλλια.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας, υπό την αιγίδα της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. σε ένα πανέμορφο περιβάλλον στο φυσικό κόλπο των Γουβιών, στη μνήμη του Κερκυραίου Πρωταθλητή κωπηλασίας Διονύση Νικολούζου και συγκέντρωσαν 230 αθλητές και μεγάλο πλήθος γονέων και φιλάθλων.
Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν έξι αθλητές σε τέσσερα πληρώματα, τα οποία την πρώτη μέρα, στους προκριματικούς κατάφεραν να προκριθούν όλα στη δωδεκάδα και στη συνέχεια την δεύτερη μέρα να κατακτήσουν δύο αργυρά μετάλλια.
Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Μπικογιάννης Αστέριος καιΠαπαθανασίου Παναγιώτης στο διπλό σκιφ παίδων και οΧατζησαββίδης Χρήστος στο σκιφ παίδων 12 ετών. Ακόμη οι αθλητέςΧατζησαββίδης Νίκος και Σωτηρίου Ραφαήλ αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ παίδων όπου κατατάχθηκαν 11οι τερματίζοντας 5οι στον μικρό τελικό, όπου είχαν την ατυχία να συγκρουστούν με το πλήρωμα των Ιωαννίνων και να χάσουν πολύτιμο χρόνο. Στην ίδια θέση κατατάχθηκε και ο αθλητήςΣαββίδης Λευτέρης που αγωνίστηκε στο σκιφ παίδων.
Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής του τμήματος Μπικογιάννης Γ. που δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση των μικρών αθλητών του καθώς και οι Καρυώτης Κ. παλιός πρωταθλητής και Μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. και Παρλίτση Σ. Αν. Γ.Γραμματέας του Ν.Ο.ΚΑΤ.