Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Πόλεμος» Δηλώσεων μεταξύ Πολύζου – Λαγδάρη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μας για τα διόδια της εθνικής οδού, όπου επισημαίναμε την ανάγκη ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, να κινηθεί με αποφασιστικό και υπεύθυνο, ανάλογο της βαρύτητας του θέματος και του αξιώματός του, τρόπο, το γραφείο τύπου του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Πολύζου εξαπέλυσε έναν πρωτοφανή λίβελο με προσωπικές ύβρεις και απαξιωτικές αναφορές απύθμενης κακότητας κατά του επικεφαλής της παράταξής μας κ. Βαγγέλη Λαγδάρη.
  Βεβαίως, το ύφος της απάντησης του κ. Πολύζου εκφράζει απόλυτα το είδος του «πολιτικού πολιτισμού» που εκπροσωπεί. Είναι τόσο αποκαλυπτικό για το ήθος του, την ένδεια των επιχειρημάτων του, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την πολιτική αντιπαράθεση και το σεβασμό του στους φορείς που εκπροσωπούν θεσμικά αξιώματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα ήταν περιττή κάθε άλλη αναφορά στο πρόσωπό του.
   Ωστόσο, ας γνωρίζει ο ίδιος και οι συνδημότες μας, ανεξάρτητα από την επιλογή τους στις εκλογές, ότι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να ασκήσουμε αταλάντευτα το ρόλο που μας ανατέθηκε, και βεβαίως τον έλεγχο των πράξεων και παραλείψεων της δημοτικής αρχής, και ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ή να σιωπήσουμε όποια μέσα φίμωσης ή εκφοβισμού κι αν μετέλθει ο κ. Πολύζος.   
   Και για να τελειώνουμε με τις κακόβουλες συκοφαντίες σε βάρος του επικεφαλής της παράταξής μας, τις οποίες προκλητικά ανακυκλώνει από την προεκλογική ήδη περίοδο. Όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για την προσωπική και επαγγελματική πορεία του επικεφαλής της παράταξής μας, η οποία είναι διαυγής και κρυστάλλινη, γι’ αυτό και δε δικαιούται κανείς, ιδίως ο κ. Πολύζος, να καταφέρεται με αυτόν τον αήθη τρόπο. Ας κοιτάξει πρώτα με κάποια διάθεση αυτοκριτικής τη δική του διαδρομή, «το βίο και την πολιτεία του», και τότε ίσως αντιληφθεί την αλήθεια των πραγμάτων. Κι ας μη φαντάζεται ότι η εκλογική επιτυχία είναι συγχρόνως και «καθαρτήριο» ή η «κολυμβήθρα του Σιλωάμ»! Οι καιροί μας είναι πολύ διδακτικοί για όλους μας. 



ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥΖΟΥ 


Δήλωση

Στην Πιερία είναι όλοι γνωστοί που σημαίνει ότι, οτιδήποτε διατυπώνεται για οποιονδήποτε δεν αποτελεί και θέμα για αντιπαράθεση. Εκείνο που είναι το ζητούμενο για την νέα Δημοτική Αρχή είναι η πρόοδος και ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας.

  Γραφείου Τύπου Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού