Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Επιστολή του Στέλιου Κανδύλα ( εκπρόσωπος της ομάδαςAeginio-Circuit) προς τον Δήμαρχο Βαγγέλη Πολύζο για την πολιτισμική, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη που θα επιφέρει η πίστα Αιγινίου


Αγαπητέ κύριε  Δήμαρχε,
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πριν μερικά χρόνια,  η πίστα στο Αιγίνιο, άνηκε στο  Δήμο Αιγινίου, τωρα ποια ανήκει στον Νέο Υπέρ δύναμο Δήμο Πύδνας- Κολινδρού, αλλά πλέον είναι ένας ενιαίος  δήμος και η ύπαρξη της πίστας του Αιγινίου θα προσφέρει πολλά προς την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του Δήμου.
  Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένα άθλημα, που προσελκύει κόσμο,  φίλους του αθλήματος,  καθώς και  πολλούς αγωνιζόμενους , θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το άθλημα αυτό προσφέρει πολλά έσοδα σε κάθε περιοχή που διοργανώνεται αγώνες.
   Το Αιγίνιο καθώς και  η πίστα Αιγινίου είναι σε πλεονεκτική θέση διότι τους θερινούς μήνες ο κόσμος που θα έρθει να παρακολουθήσει αγώνα ή να τρέξει στη πίστα  , μπορεί να συνδυάσει ψυχαγωγία και τουρισμό.
   Ο κόσμος που προσελκύεται από το άθλημα   μπορεί  να εκμεταλλευτεί τη  θάλασσα, τη παραλία Μακρύγιαλο με αποτέλεσμα ανάπτυξη  τουρισμού στον νέο Δήμο. Θα αναδειχτεί  ο όρμος Μεθώνης καθώς και τα ξενοδοχεία του όπως επίσης και τα ξενοδοχεία Μακρυγιάλου & Κολινδρού   . Επιπλέον   ο κόσμος θα γνωρίσει τον Ιστορικό Κολινδρό.
  Με την άδεια της πίστας του Αιγινίου να λειτουργήσει , στο Δήμο θα υπάρξει και οικονομική ανάπτυξη καθώς θα προσελκύουν επιχειρήσεις στην περιοχή με βάση το αυτοκίνητο , την μοτοσυκλέτα και αξεσουάρ, θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας.
   Τα μαγαζιά του Αιγινίου θα γνωρίσουν την οικονομική ευημερία  που ποτέ δεν γνώρισαν, καθώς  θα δημιουργηθούν  επιχειρήσεις στο Δήμο, με αποτέλεσμα την ύπαρξη  μιας δυνατής  επιχειρηματικής αγοράς  και δημιουργία  ανταγωνισμού

                                                                                              Με εκτίμηση
                                                                                        Στυλιανός Αθ. Κανδήλας