Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Έναρξη εγγραφών για το 7ο SMF – Tα πρώτα ονόματα μεγάλων αθλητών φιγουράρουν στης καταστάσεις συμμετεχόντων


SMF2012_Run_s_11Mε το καλημέρα στην έναρξη εγγραφών για το 7ο SMF τα πρώτα ονόματα μεγάλων αθλητών φιγουράρουν στης καταστάσεις συμμετεχόντων από της 2 πρώτες ημέρες. Ενδιαφέρον αποκτάει ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με τους μέχρι τώρα  Bokoc  Jancek, Μπαλιώτη Σταύρο αθλητές της Kasimis Training Orka Team της περσινής νικήτριας Rannele McCoy της νικήτριας του Sfendami Night Trail Ζιάκου  Γενοβέφα Φίλλιπος Βέροιας τους Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Παπουνίδου Ναταλία, Καρπούζα Βίκυ αθλητές της Salomon Hellas και το ζαρκάδι των βουνών  Βενετικίδη Δημήτρη του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης .
Σε  εξέλιξη βρίσκονται και επαφές με ξένους αθλητές και αναμένονται σύντομα οι πρώτες συμμετοχές.

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της Salomon Hellas
Η διοργάνωση την επικροτεί  καθώς είναι η μοναδική στην Ελλάδα που στον αγώνα από το 2008 έχει εντάξει  και κατηγορία νικητών ηλικίας 15-18 ετών.
Η Salomon Hellas για το 2013 οργανώνει ένα Πρωτάθλημα Αγώνων Ορεινού τρεξίματος το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους αθλητές. Στόχος είναι να δοθούν κίνητρα σε νέα παιδιά, να ασχοληθούν με τους αγώνες βουνού και στο μέλλον να είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά αθλητών ορεινού τρεξίματος. Το Πρωτάθλημα περιλαμβάνει οχτώ αγώνες και ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας ορεινού τρεξίματος του Sfendami Mountain.festival . Υπεύθυνος του πρωταθλήματος είναι ο Νίκος Κωστόπουλος και πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα της εταιρίας.

Εκδρομή στο 7ο SMF με το Τουριστικό γραφείο Χαλούλος
Στα πλαίσια του 7ου SMF Sfendami Mountain Festival που θα πραγματοποιηθεί
στην Σφενδάμη Πιερίας 20-21 Απριλίου 2013 το Τουριστικό γραφείο ΧΑΛΟΥΛΟΣ
(ARCADIAN.SPIRIT) διοργανώνει εκδρομή για τους συμμετέχοντες αθλητές ορεινού τρεξίματος, ορεινής ποδηλασίας αλλά και για τους θεατές του διημέρου.


Το ταξίδι περιλαμβάνει :1)Μεταφορά από Αθήνα στην Σφενδάμη και επιστροφή Αθήνα για αθλητές
και θεατές με τουριστικό λεωφορείο
2)Μεταφορά 50 ποδηλάτων με τρέιλερ του τουριστικού γραφείου
3) Μεταφορά των αθλητών-θεατών από και προς το ξενοδοχείο στον χώρο εκδηλώσεων στην Σφενδάμη Σάββατο και Κυριακή
4) Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
*Το κόστος του ταξιδίου θα ανακοινωθεί σύντομα
*Αναχώρηση από Αθήνα και το πρόγραμμα του ταξιδίου αναμένεται

Στον αέρα από σήμερα και το πρώτο βίντεο τρέιλερ για το 2013 με την υπογραφή του Άρη Εύδου – Adrenalini TV  http://www.youtube.com/watch?v=dV6uplhOBEw

Παραμείνετε συντονισμένοι στο www.sfendami.gr καθώς μία πληρέστατη ομάδα συνεργατών θα σας ενημερώνει για όλες της εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στο 7ο SMF Sfendami mountain Festival.