Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Νέα Καλή Χρονιά για την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας


Prosklisi ENA PIERIAS 25-1-13Την Κυριακή20 Ιαν 2013, στις 12.30, στα γραφεία της, στο Παλαιό Κεραμίδι Κατερίνης, προσκαλεί η Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας για τον απολογισμό μιας γεμάτης χρονιάς και τον προετοιμασία για μια ελπιδοφόρα νέα καλή χρονιά.
Η ΕΝΑ Πιερίας υλοποίησε μια νέα πετυχημένη μορφή με την φιλοξενία του 19ουΠανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι, όπου οι Παρουσιάσεις Πετυχημένων Πρακτικών καταξίωσαν τα αγροτικά επαγγέλματα και όπου οι συζητήσεις για το μέλλον του αγροτικού κόσμου ήταν από τις αξιολογότερες που ακουστήκαν, ενώ το Συνέδριο στηρίχθηκε ευρέως από την τοπική κοινωνία και τις τοπικές συλλογικές δομές της βάσης, όπως ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου, το Ινστιτούτο Γαστρονομίας Πιερίας κλπ και προσέλκυσε 2 Υπουργούς, 2 Γεν. Γραμματείς, Ευρωβουλευτές κλπ.
Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Πιερίας κ. Δημήτριος Δαλαμήτρας (6947823269) δήλωσε ότι «η επιτυχία του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών οφείλεται σε μεγάλο μέρος στους πολλούς μικρούς χορηγούς μας και τους υποστηρικτές μας. Η ΕΝΑ Πιερίας ανταποδίδοντας την χειρονομία προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στο περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στην Zootechnia, την επιμέλεια του οποίου τιμητικά θα έχει η ΕΝΑ Πιερίας, με κύριο θέμα την Παρουσίαση Πετυχημένων Πρακτικών Νέων Αγροτών.
Ήδη η ΕΝΑ Πιερίας έχει προβλέψει την διοργάνωση εργαστηρίου στις 9 Ιουν 2013 στους πρόποδες του Ολύμπου με θέμα την συζήτηση ανάπτυξης της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την ΠΕΝΑ, την ΜΙΛΗΤΟΣ και την COPA-COJEKA, στα πλαίσια του έργου FARMSup, που έχει σαν στόχο την διάδοση των ερευνητικών προγραμμάτων, που χρηματοδοτήθηκαν μέχρι σήμερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και πιθανόν να είναι χρήσιμα και στους Νέους Αγρότες.
Στις 20 Ιαν 2013 ο γραμματέας της ΕΝΑ Πιερίας κ. Ν. Στεφανίδης (6972456999) θα καταγράψει τις προτάσεις δραστηριοποίησης των Νέων Αγροτών της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας για το 2013, ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα δράσης της ΕΝΑ για το 2013.
Την Κυριακή20 Ιαν 2013, στις 12.30, η Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίαςπροσκαλεί όλους τους φίλους και συνεργάτες στα γραφεία της, στο ΠαλαιόΚεραμίδι Κατερίνης, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Τηλ 23510 92222.