Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η δεξίωση για το 11ο διεθνές καμπ του Κολινδρού-Τι δήλωσαν Πολύζος και Βασιλακόπουλος-Ποιοι έδωσαν το παρών-Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Σάκη Χασαπέτη


Δεξίωση με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 11ου διεθνούς καμπ, παρέθεσε χθες στον χώρο της πισίνας του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Βαγγέλης Πολύζος, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων.



Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΚΕΜ, Θωμάς Γκέκας και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος της περιοχής. Ο Βαγγέλης Πολύζος αναφέρθηκε στην απεριόριστη εκτίμησή του για τον πρόεδρο της ΕΟΚ και την βαθιά φιλία που τους ενώνει. Τόνισε ότι η διοργάνωση προβάλει το άθλημα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και δήλωσε ότι είναι τιμή να συμμετέχει ο Δήμος στη διοργάνωση και του επόμενου καμπ.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, στην σύντομη ομιλία του ανέφερε ότι είναι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά όταν βρίσκεται στην περιοχή καθώς ως ΓΓΑ είχε συμβάλει στην δημιουργία αυτού του εκπληκτικού Αθλητικού Κέντρου. «Μοναδική όμως και μάλιστα Πανευρωπαϊκά είναι η θεσμοθέτηση του διεθνούς καμπ, το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της FIBA Europe και έχει ως αποτέλεσμα ο Κολινδρός να γίνει γνωστός σε όλη την Ευρώπη», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.
Στην συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις. Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού παρέδωσε αναμνηστικό στον πρόεδρο της ΕΟΚ, που με την σειρά του τίμησε εκ μέρους της Ομοσπονδίας τον Δήμαρχο. Ο Δήμος τίμησε ακόμη τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη (την διάκριση παρέλαβε από την αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Πολιτισμού, Ξανθίππη Βασιλειάδου ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης) και μέσω του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού Αργύρη Θεοδώρου, τον β΄ αντιπρόεδρο της  ΕΟΚ Μιχάλη Βιντζηλαίο. Τέλος η ΕΟΚ δια του μέλους του ΔΣ της Σάββα Λόρτου, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου, οι πρώην Δήμαρχοι Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς και Γιαννιτσών Αντώνης Βασιλειάδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας-Κολνδρού Μαρία Βουλκίδου και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ  Σωτήρης Κολοσούσας, ο πολιτευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος, ο διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού και εφημέριοι.
 Ακόμη το παρών έδωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός και επικεφαλής-συντονιστής του καμπ, Γιώργος Δοξάκης, ο παράγοντας της Πιερίας Αλέκος Τζότζος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιανούλης, τα μέλη της Ενωσης Γιώργος Δημητριάδης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Γκρέμος, ο αντιπρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, ο ταμίας και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Γιάννης Τσουμής, Αντώνης Μαυρογένης, Αρης Γραμμενίδης και Αλέκος Κατσιάνης, ο Μάνθος Γερακίνης και ο Θανάσης Κουγιουμτζόγλου.