Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή ανακοινώνει 3 υποτροφίες για σπουδές στο Κολέγιο Περρωτής


Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, πάντα πιστή στο όραμα και τους στόχους της για διαρκή προσφορά στην Ελληνική κοινωνία, παρέχει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους νέους με όνειρα και φιλοδοξίες για να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία. Για το λόγο αυτό, προσφέρει τρεις πλήρεις υποτροφίες σε νέους σπουδαστές που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Κολέγιο Περρωτής για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.  Οι υποτροφίες αυτές καλύπτουν τα δίδακτρα, καθώς και τα έξοδα διαμονής και σίτισης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η Σχολή παρέχει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της για διαμονή στη σπουδαστική εστία «Αλίκη Περρωτή», ένα από τα πιο σύγχρονα και «πράσινα» κτίρια της χώρας.  Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το χειμερινό εξάμηνο είναι στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ακαδημαϊκή συνεργασία του Κολεγίου Περρωτής με το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία, ενός από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, παρέχει στους αποφοίτους τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτά των αποφοίτων των κρατικών πανεπιστημίων, για επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στους τομείς της Τεχνολογίας Τροφίμων, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, του Αγροτουρισμού, της Γεωργίας Ακριβείας, και της Ζωικής Παραγωγής.
Σύμφωνα με το άρθρο 45 του Νόμου 3848/2010(ΦΕΚ 71/τ. Α’/19-05-2010), το Κολλέγιο Περρωτής έχει πάρει άδεια λειτουργείας από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με την ονομασία «Όμιλος Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι: Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο, Επαγγελματικό Λύκειο και Επαγγελματική Σχολή), το πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Κολέγιο Περρωτής, και το Τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Υπεύθυνος Ενημέρωσης: Γρηγόρης Σούγγαρης, τηλ. 2310.492854, και e-mail gsouga@afs.edu.gr – www.perrotiscollege.edu.gr