Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εκδήλωση του συλλόγου πολυτέκνων Πιερίας για τα «πρωτάκια»


Ενόψει νέας σχολικής χρονιάς, εκδήλωση για τα «πρωτάκια» των πολυτέκνων θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος πολυτέκνων Πιερίας την Κυριακή 2/9/2012 στις 6.00 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ).
Στα παιδιά των πολυτέκνων που για πρώτη φορά θα πάνε σχολείο (πρωτάκια) ο σύλλογος θα δώσει μια πολύ καλής ποιότητας σχολική τσάντα με όλα τα απαραίτητα (κασετίνες, γραφικό υλικό κλπ). Η διοίκηση των πολυτέκνων φρόντισε να αγοραστούν τσάντες με ωραία εμφάνιση, κυρίως όμως να είναι γερές, ώστε να κρατήσουν για αρκετό χρονικό διάστημα.
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε η πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Πιερίας, Ασημίνα Πούλιου, δώρα θα δοθούν και σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικιών, που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, είτε είναι παιδιά πολυτέκνων, είτε όχι.
Πέρα από τη διανομή σχολικών τσαντών, σε γονείς και παιδιά θα μιλήσει η δασκάλα κ. Πηνελόπη Τζουνίδου – Βέργη, μητέρα οκτώ παιδιών. Θέμα της ομιλίας της θα είναι: «Το στοίχημα της α’ τάξης δημοτικού».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόεδρος αλλά και ολόκληρη η διοίκηση του συλλόγου πολυτέκνων Πιερίας απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε πολύτεκνες και σε μη πολύτεκνες οικογένειες να συμμετέχουν σ’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση που κάθε χρόνο διοργανώνεται χάριν των παιδιών που θα πάνε για πρώτη φορά στο σχολείο.