Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΥΓΓΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ»


Την προσοχή των Ελλήνων εισαγωγέων εφιστά η Ουγγρική Πρεσβεία στην Ελλάδα, αφού εταιρείες εμφανίζονται ως ουγγρικές χωρίς να είναι επιδιώκοντας να εξαπατήσουν τους επιχειρηματίες.

Συγκεριμένα, το Εμπορικό Τμήμα της Ουγγρικής Πρεσβείας με επιστολή του ενημερώνει τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας σχετικά με τη δράση των παραπάνω επιχειρήσεων αναφέροντας τα εξής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρουσιαστεί περιπτώσεις, στις οποίες εμφανίζονται ουγγρικές εταιρείες με πλαστό ή μη Α.Φ.Μ., που εξαπατούν Έλληνες εισαγωγείς.
Οι ανωτέρω εταιρείες χρησιμοποιούν σαν επωνυμία των διεθνή ονόματα και όχι ουγγρικά. Επίσης οι εμφανιζόμενοι ως υπεύθυνοι των εταιρειών χρησιμοποιούν ονόματα αγγλικής προέλευσης, δεν μιλούν την ουγγρική γλώσσα και η προφορά της αγγλικής γλώσσας θυμίζει ανθρώπους προερχόμενους από την Αφρική.
Μέχρι σήμερα τέτοιες εταιρείες έχουν εμφανιστεί στο χώρο καυσόξυλων και κοτόπουλων».

Καλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ σε περίπτωση που ενδιαφέρονται για εμπορικές συναλλαγές με την Ουγγαρία παρακαλούνται να απευθύνονται στο Εμπορικό Τμήμα της Ουγγρικής Πρεσβείας.

Τηλ. 210-7256834, 7256838
Fax  210-7256839