Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Επιτυχία στη Σφενδάμη!



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Sfendami Night Trail - αγώνας νυκτερινού ορεινού τρεξίματος - ορεινής ποδηλασίας το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου.

127 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες όπως επίσης μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο αγώνισμα του προσανατολισμού στις τσουβαλοδρομίες και στην διελκυστίνδα καθώς και στους παιδικούς αγώνες τρεξίματος και ποδήλατου . Μεγάλη συμμετοχή αθλητών, θεατών στο πάρτυ που ξεκίνησε με τους τερματισμούς των αγώνων και κράτησε ως αργά.
Νικητές στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας είναι ο Μολλά Χαρούν, με 2ο τον Αδαμίδη Αναστάσιο και 3ο τον Καραγιάννη Νίκο. Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος ο Σταμούλης Κωνσταντίνος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, ενώ ακολούθησαν ο Φαχουρίδης Θεόδωρος στη 2η θέση και ο Βυζαρέλης Απόστολος στην 3η θέση! Το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στη γραμματεία των αγώνων δεν επέτρεψε την άμεση ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.
Οι 3 πρώτοι νικητές και η πρώτη νικήτρια των αγώνων κέρδισαν δωρεάν εγγραφή για το Sfendami Mountain Festival 2012. 
Αποτελέσματα Sfendami Night Trail
Σχετικά με τα αποτελέσματα του Sfendami Night Trail σας ενημερώνουμε ότι η διοργάνωση είχε προβλέψει ηλεκτρονική χρονομέτρηση του κάθε αθλητή και άμεση καταγραφή σε Η/Υ κατά τον τερματισμό. Δυστυχώς η απρόσμενη βροχή δημιούργησε προβλήματα και τα δεδομένα χάθηκαν. Για το λόγο αυτό σας ανακοινώνουμε τους έξι (6) πρώτους από κάθε αγώνα και την κατάταξη των υπολοίπων αθλητών με βάση το πέρασμά τους από το τελευταίο σημείο ελέγχου στο 17ο χμ. Γίνονται προσπάθειες μέσω φωτογραφικού υλικού και video να καταγραφούν οι τελικοί χρόνοι των αθλητών στα γενικά αποτελέσματα. 
Η διοργάνωση ευχαριστεί την εταιρία TSIRIKOS BIKES για την προσφορά της μπλούζας της διοργάνωσης, την ΕΡΤ 3 για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. για τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρείχαν στους αθλητές κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, την εταιρία Shimano για την τεχνική υποστήριξη στον ποδηλατικό αγώνα που αποδείχθηκε πολύτιμη στην εξέλιξη του αγώνα, το κτήμα ΑΔΑΜΟΣ για την προσφορά των κρασιών, την εταιρία 3E - COCA COLA για τα νερά ΑΥΡΑ που προσέφερε  τους 30 εθελοντές της Σφενδάμης και τον Τάσο Κωνσταντινίδη - υπεύθυνο σταθμών ανεφοδιασμού.
Οι αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Sfendami Mountain Festival 2012 στις 21 και 22 Απριλίου 2012.