Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ




Αναδείχθηκαν κατόπιν αρχαιρεσιών η νέα Διοικητική Επιτροπή και οι Πρόεδροι των Τμημάτων με τους αναπληρωτές τους


Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας με θέματα την εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, εκλογή των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής καθώς και των προέδρων των τμημάτων με τους αναπληρωματικούς τους.

Τα μέλη που εκλέχθηκαν για την εφορευτική επιτροπή ήταν οι Παναγιώτης Παππάς, Σταύρος Κωνσταντινίδης και Χαράλαμπος Τασχουνίδης.

Εκλέχθηκαν παμψηφεί για μέλη της Διοικητικής Επιτροπής οι εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος: Μάρκος Κουλούμογλου
Β’ Αντιπρόεδρος: Σταματία Βελώνη
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Ασαρίδης
Οικονομικός Επόπτης: Παύλος Μπατάλας.
 
Επίσης παμψηφεί εκλέχθηκαν οι πρόεδροι των τμημάτων και οι αναπληρωτές προέδρων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η κατανομή των αξιωμάτων έχει ως εξής:

Τμήμα Εμπορικό: Πρόεδρος ο Αθανάσιος Κόκκινος και αναπληρωτής Πρόεδρος ο Πελοπίδας Βαβύλας.
Τμήμα Μεταποιητικό: Πρόεδρος ο Αθανάσιος Ναβροζίδης και αναπληρωτής Πρόεδρος ο Δημήτριος Κελπετζίδης.
Τμήμα Υπηρεσιών: Πρόεδρος η Χάϊδω Παπαχατζή και αναπληρώτρια Πρόεδρος η Δήμητρα Χατζηλαζάρου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τόνισε: «η θητεία που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολη καθώς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Θα χρειαστεί να δαπανήσουμε πολλές ώρες υπηρετώντας τον Επιμελητηριακό θεσμό. Χρειάζεται δύναμη και συνέπεια από όλους ώστε το Επιμελητήριο Πιερίας να συνεχίσει έμπρακτα να στηρίζει τα μέλη του καθώς και τους αναπτυξιακούς στόχους του τόπου». Τέλος, απευθυνόμενος προς το σώμα πρότεινε οι βασικές επιτροπές του Επιμελητηρίου να δοθούν σε εκλεγμένα και μη μέλη από το συνδυασμό Επιμελητηριακή Πορεία καθώς και σε μέλη από το Συνδυασμό του κ. Ρούτσα.