Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Κεραμίδι, τα γυρίσματα της εκπομπής "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" του Γρηγόρη Αρναούτογλου του MEGA, που παρουσίασε την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ






Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2011, στο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Κεραμίδι τα γυρίσματα της εκπομπής "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" του Γρηγόρη Αρναούτογλου του MEGA.

Τα γυρίσματα της εκπομπής αφορούσαν την παρουσίαση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

- Ο δημοφιλής παραγωγός της τηλεόρασης προσήλθε στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στις 13.30 μμ, αγκάλιασε και φίλησε τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ΣΧΟΛΗΣ Δημήτρη Καλαϊτζή χαιρέτισε όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν εκεί, έκανε προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο με τα μικρά παιδάκια σουτάροντας στις εστίες στους τερματοφύλακες της ΣΧΟΛΗΣ και μετά προχώρησε στα γυρίσματα με τη συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών της σχολής.
 
- Μετά το γύρισμα κάθισε για λίγο στο κυλικείο μαζί με όλους μικρούς και μεγάλους, φιλικός, χαμογελαστός, αστειεύτηκε, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με πολλά παιδιά.
 
- Οφείλουμε δε να πούμε, ότι όπως δήλωσε ο ίδιος "¨εδώ είναι παράδεισος" ενθουσιασμένος ιδιαιτέρως από το περιβάλλον και τις εγκαταστήσεις του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

Η εκπομπές του Γρηγόρη, νέες παραγωγές θα βγουν στον αέρα τον Νοέμβριο.. και η ΣΧΟΛΗ θα φροντίσει να ενημερώσει για το ποιά εκπομπή θα συμπεριλάβει την παρουσίασή της.