Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ -ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»


25 χρόνια ζωής και προσφοράς στα αθλητικά – πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου γιόρτασε στη Λευκωσία το αδελφοποιημένο – με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ – Σωματείο Δρομέων Κύπρου  ‘’Περικλής Δημητρίου’’.

Στις γιορτές που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου συμμετείχαν υπουργοί της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήμαρχοι και εκπρόσωποι δήμων της Μεγαλονήσου, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και των στρατιωτικών αρχών, ενώ παρέστη και αντιπροσωπεία του ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ», με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Μυστρίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν μέλη που σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις, αλλά και όλοι όσοι προσέφεραν στο σωματείο.  Επίσης τιμήθηκε ο Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», αλλά και προσωπικά τα μέλη της αποστολής Χρήστος Μυστρίδης και Μιχάλη Γεωργιάδης αντίστοιχα.

Από την πλευρά της η αποστολή του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ απένειμε αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του σωματείου  κ.ο.κ.

Μετά την τελετή  στον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Μεγάρου οι Πρόεδροι των δυο Συλλόγων(Σωκράτης Σωκράτους και Χρήστος Μυστρίδης αντίστοιχα), φύτεψαν συμβολικά μια ελιά σε ένδειξη ειρήνης, συμφιλίωσης και επισφράγισης της ουσιαστικής συνεργασίας των  δυο σωματείων.

Εξάλλου την Κυριακή 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε  ο επετειακός αγώνας 5 χλμ, ο οποίος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Κύπρο, η αποστολή του ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ», απέτισε φόρο τιμής στους Έλληνες πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή. Επίσης είχε την τιμή να περιηγηθεί στο Προεδρικό της  Μέγαρο Κύπρου.

Σε δήλωσή του για την επίσκεψη της αποστολής στην Κύπρο ο κος Μυστρίδης τόνισε:

«Ως  Πρόεδρος του ΑΠΣΔ Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Σωματείου Δρομέων Κύπρου ‘’Περικλής Δημητρίου’’ Σωκράτη Σωκράτους,  τον Αντιπρόεδρο Τάσο Κωνσταντίνου, όλα τα μέλη των παραρτημάτων αλλά και το κάθε ένα μέλος ξεχωριστά. Η φιλοξενία τους ήταν ξεχωριστή και πραγματικά φρόντισαν για την κάθε λεπτομέρεια. Τους ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και να έχουν την δύναμη να συνεχίσουν να προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα για το καλό του Ελληνισμού. Η στήριξη μας, η αγάπη μας και η συνεργασία μας είναι βέβαιη».