Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ – Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών


Ενημερώνουμε τους Δημότες   ότι  ρυθμίζονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές οι οποίες είναι  βεβαιωμένες στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού σύμφωνα με τον ν. 4038/2012 (παράγραφος 8 του άρθρου 3 ) και τον  ν.4071/2012  και ισχύουν τα εξής:
1. Εφάπαξ πληρωμή  απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%)  όλων των προσαυξήσεων.
2. Με πληρωμή από  δύο (2) έως δώδεκα (12) μηνιαίες δόσεις, απαλλαγή κατά ποσοστό ενενήντα τοις εκατό (90%) των προσαυξήσεων.
3. Με πληρωμή από  δεκατρείς (13) έως είκοσι τέσσερις (24) μηνιαίες δόσεις,  απαλλαγή κατά ποσοστό εβδομήντα πέντε   τοις εκατό (75%)  των προσαυξήσεων.
4. Με πληρωμή από είκοσι πέντε (25) έως τριάντα έξι (36) μηνιαίες δόσεις, απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%) των προσαυξήσεων.
5. Με πληρωμή από  τριάντα επτά (37) έως σαράντα οκτώ (48) μηνιαίες δόσεις,  απαλλαγή κατά ποσοστό σαράντα πέντε τοις εκατό (45%)  των προσαυξήσεων
6. Με πληρωμή από  σαράντα εννέα (49) έως εξήντα (60) μηνιαίες δόσεις,  απαλλαγή κατά ποσοστό είκοσι πέντε τοις εκατό (25%)  των προσαυξήσεων
Στις περιπτώσεις  4.5.6. οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την αδυναμία τους για πληρωμή σε συντομότερο χρόνο και αναμένουμε νεότερες διευκρινιστικές εγκυκλίους.
 Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την 30η Ιουνίου 2012 στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου.
 Η εφάπαξ εξόφληση ή η καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.
 Το συνολικό ποσό κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των εκατό (100) ευρώ.
 Στην παρούσα ρύθμιση υπάγονται όλες οι  οφειλές, που είναι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση.
                                                                                          Από τον Δήμο
Πύδνας-Κολινδρού