Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΠΑΟΚ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ..ΣΚΟΡ 8-2


Άλλη μία μεγάλη νίκη με σκορ 8-2 για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με αντίπαλο το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΑΟΚ Αγίας Σοφίας Εχεδώρου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
- Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντα; την πρωτοβουλία των κινήσεων, τον πλήρη έλεγχο του παιγνιδιού και αν και δέχτηκε πρώτη το γκολ, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειχνε ότι θα κινδύνευε να έχει απώλεια βαθμών, αφού είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και το απόδειξε στο γήπεδο με τη νίκη της με το ευρύ σκορ 8-2 που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.
Τα γκόλ της ομάδος της ΣΧΟΛΗΣ πέτυχαν, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ 2 , ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ 2, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ 1, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ 1, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΓΚΑΝΑΒΑΣ 1
- Μετά το παιγνίδι αυτό η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ προηγείται στη βαθμολογία του 4ου ομίλου με 12 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ,  ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Κ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο: ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΝΙΚΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.