Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μ.ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ: «ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ» ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ!




Την κρίση ευκαιρία υλοποιεί καθημερινά η κορυφαία εταιρία του νομού Πιερίας «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής»  που επιβεβαιώνει πως είναι μακράν των άλλων,  η πρώτη ιδιωτική επιχείρηση στην Ελλάδα, στον τομέα των τροφίμων και που καθημερινά και ασταμάτητα ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων της αγοράς, κρατώντας ψηλά και αδιαπραγμάτευτα την ποιότητα των προϊόντων της.
Αύξηση τζίρου 2011
 50-55%
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: η εταιρία αύξησε τον τζίρο της, το 2011 κατά 50-55% και είναι leader στον χώρο των τροφίμων και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
Αυτό σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάκη Αμβροσιάδη οφείλεται, μεταξύ των άλλων: “στην διατροφή των πουλερικών της, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, στις υποδομές που δημιούργησε ανά την επικράτεια και στην τεράστια εμπειρία που διαθέτει  στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως στην τόλμη της ανάπτυξης πάνω στην κρίση που καθημερινά αποδεικνύει πως διαθέτει”.
2.500.000 κοτόπουλα
σε 8 εβδομάδες
Η εταιρία δημιούργησε 9 πτηνοτροφικούς θαλάμους, παραγωγής 270.000 κοτόπουλα και στο σύνολό της έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για 850.000 κοτόπουλα, και με τους συνεργάτες της παράγει συνολικά 2.500.000 κοτόπουλα σε διάστημα 8 εβδομάδων. Σύντομα ολοκληρώνεται ένα νέο σύγχρονο εκκολαπτήριο για 350.000 νεοσσούς την εβδομάδα, ενώ παράλληλα επενδύει με φωτοβολταϊκά  2 μεγκαβάτ στις στέγες των πτηνοτροφείων της.
Αξιοποίηση
πτηναλεύρων-κρεαταλεύρων
Σημειώνεται πως ήδη εγκρίθηκε επένδυση για την αξιοποίηση πτηναλεύρων-κρεαταλεύρων και κομποστοποίησης(βιολογικής κοπριάς). Το έργο καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης για πτηνάλευρο και υπάρχουν δυνατότητες απορρόφησης όλων των προιόντων των υπολοίπων σφαγείων, τα οποία στην συνέχεια θα πωλούνται στην Τουρκία.
Και βιοαέριο
για ηλεκτρ. ρεύμα
 Επίσης, συλλέγει από τα κρεοπωλεία της περιοχής και εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, κόκκαλα  και υπολείμματα σφαγίων, αξιοποιώντας τα παραπροιόντα και βοηθώντας περιβαλλοντικά την περιοχή, ενταγμένο στις «Πράσινες υποδομές». Στην συνέχεια μάλιστα σχεδιάζει να απορροφήσει τα υπολείματα των ζώων(τις κοπριές) για να παράξει βιοαέριο, που θα διατεθεί για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.
«Εμείς
 συνεχίζουμε…»
Σύνθημα  και μότο του κ. Μάκη Αμβροσιάδη είναι: «εκεί που σταματάνε όλοι, εμείς συνεχίζουμε!»
Η «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής» έχει διασφαλισμένο HACCP και ΙSO, εγγυάται στον καταναλωτή ένα προϊόν, νόστιμο, γευστικό και ποιοτικό,  απαλλαγμένο απ΄ όλες τις ασθένειες.
Διαθέτει συνολικά 35 κωδικούς στην γκάμα των επώνυμων ποιοτικών προϊόντων της και φυσικά  το εργοστάσιό της  έχει έδρα την Κατερίνη προσφέροντας εργασία σε εκατοντάδες εργαζόμενους.
«Σκοράρουμε σε
 ποιότητα, γεύση…»
Κι όπως χαρακτηριστικά και με νόημα επισημαίνει ο κ. Μάκης Αμβροσιάδης: «Εμείς απλά συνεχίζουμε να σκοράρουμε σε ποιότητα, γεύση και νοστιμιά!»