Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων στην Ημαθία


Δύο συσκέψεις συγκαλούνται αύριο Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 και μεθαύριο Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Π.Ε. Ημαθίας και στην Π.Ε. Πέλλας αντίστοιχα, με τα παρακάτω θέματα:

α) Σύσκεψη με θέμα την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Αμάλθειας Α.Ε. για το Δημοπρατήριο Αγροτικών Προϊόντων συγκαλείται αύριο Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012, στην έδρα της Π.Ε. Ημαθίας στη Βέροια,στη 1.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Κεντρικής 3, Βέροια), με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη, παρουσία του Π. Ψωμιάδη, των Αντιπεριφερειαρχών Ανάπτυξης Ε. Φωτόπουλου και Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δ. Ευθυμιάδη, καθώς και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.

β) Σύσκεψη με θέμα τον οδικό άξονα Χαλκηδόνα-Μελίσσι συγκαλείται μεθαύριο Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, στην έδρα της Π.Ε. Πέλλας στην Έδεσσα (Διοικητήριο, αίθουσα συσκέψεων, 3ος όροφος), στη 1 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δ. Θεοδωρίδη, παρουσία του Π. Ψωμιάδη και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές, οι δήμαρχοι και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Πέλλας, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Π. Δαϊκούδης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πέλλας.