Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Γ. Μαλτζάρης: «Έχουμε πλήρη αντίληψη το τι συμβαίνει στην κοινωνία»

Κάλεσμα Γρ. Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής – Που θα στηθούν οι κάλπες στην Πιερία

Κάλεσμα του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γιάννη Μαλτζάρη, προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της Πιερίας να λάβουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, με μοναδική υποψηφιότητα αυτή του Βαγγέλη Βενιζέλου, έτσι όπως πιστοποιήθηκε από την εθνική συνδιάσκεψη του περασμένου Σαββατοκύριακου. Οι εκλογές γίνονται σε μια δύσκολη συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ, καθώς οι πολιτικές που αναγκάστηκε να εφαρμόσει την περασμένη διετία έφεραν τους πολίτες απέναντι. «Έχουμε πλήρη αντίληψη το τι συμβαίνει στην κοινωνία. Πλανώνται όσοι νομίζουν πως έχουμε αποκοπεί από την κοινωνία», αλλά το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε μόνο του να σηκώσει όλο το βάρος της άγριας δημοσιονομικής προσαρμογής», ανέφερε ο κ. Μαλτζάρης, σημειώνοντας πως όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν εκτός της ιδεολογίας του κινήματος, αλλά απαραίτητα για να σωθεί η χώρα από την οικονομική καταρρεύσει.

Ο κ. Μαλτζάρης επέκρινε τη στάση που κράτησε η Ν.Δ., μέχρι την περασμένο Νοέμβριο, αλλά και τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή που αύξησε το δημόσιο χρέος.

Οι εκλογική διαδικασία

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου και από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα παρακάτω εκλογικά κέντρα:



Κατερίνη (Εργατικό Κέντρο)

Λιτόχωρο (Δημαρχείο)

Λεπτοκαρυά (Πρώην Δημαρχείο)

Κονταριώτισσα (Πρώην Δημαρχείο)

Π. Κεραμίδι (Πρώην Δημαρχείο)

Κ. Μηλιά (Καφενείο Σαμαρά Παύλου)

Κίτρος (Πρώην Δημαρχείο)

Αιγίνιο (Πρώην Δημαρχείο)



Στις εκλογικές διαδικασίες ψηφίζουν όλα τα μέλη και οι φίλοι που ΠΑΣΟΚ που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του μητρώου του κόμματος καθώς όσοι επιθυμούν να εγγραφούν την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών, με την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή το διαβατήριο.