Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συνεργασία Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΟΔΕ) με τήν διοργάνωση S.M.F 2012


Και φέτος για δεύτερη χρονιά στα πλαίσια της προσπάθειας ανάδειξης και ορθής διαχείρισης των αναγκών των αθλητών επισκεπτών και συνοδών μας, θα διεξαχθεί έρευνα από μέλη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΟΔΕ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με σκοπό τον προσδιορισμό της συμπεριφοράς των επισκεπτών της διοργάνωσης << sfendami mountain festival  21-22 Απριλίου 2012». Φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα συνδράμουν μέσα από τον εθελοντισμό και στην οργάνωση δραστηριοτήτων της εκδήλωσης. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πέρσι με μέλη τους Δρ. Ανέστη Φωτιάδη, Δρ. Χρήστο Βασιλειάδη επικ. Καθηγητή, Δρ. Θεόφιλο Μασμανίδη και κατέληξε σε μια διαχρονική συνεργασία που πιστεύουμε να ευοδωθεί. Οι φοιτητές/τριες φοιτούν στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αντιμετωπίζουν μέσα από ένα πραγματικό γεγονός τα διαχειριστικά προβλήματά του. Επίσης συλλέγοντας δεδομένα με την χρήση ερωτηματολογίων και συμβάλλοντας ενεργά σε διαδικασίες διαχείρισης αποκτούνται γνώσεις σχετικά με την οργάνωση και διαχείριση γεγονότων και εκδηλώσεων.
            Οι υπεύθυνοι έρευνας του Πανεπιστημίου και ο φορέας διοργάνωσης σας εύχονται μια ευχάριστη εμπειρία κατά την παραμονή και δραστηριοποίησή σας στην Σφενδάμη.
Σημείωση: Στην φετινή εκδήλωση εκτός από τους φοιτητές και προαναφερόμενους ερευνητές συμβάλλουν στην οργάνωση και διεξαγωγή της έρευνας και οι υποψήφιοι διδάκτορες, Νίκος Στύλος, Ελένη Ταυλαρίδου και Ζήσης Μαδυτινός.