Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Δημήτρης Γαλάνης: «Πρέπει και οι δύο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία για να μείνει ζωντανό το μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα»

Αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι, αφού και ο Ερμής Λαγκαδά και ο Πιερικός Αρχέλαος που έχουν βαθμολογική ανάγκη, θα δώσουν τη μάχη τους για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα αποφέρει, στον καλύτερο, τους δύο βαθμούς.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του αγώνα πολλοί θα είναι αυτοί που θα εκδράμουν στον κοντινό Λαγκαδά, όχι μόνο για να στηρίξουν την ομάδα, αλλά για να απολαύσουν και θέαμα που τέτοια παιχνίδι το προσφέρουν.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσε τα εξής:Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Κάποτε τα ντέρμπι που παίζαμε στην Α2 ήταν Νέστορας – Φίλιππος και ΜΕΝΤ – Δημόκριτος. Τώρα δύο πόλεις δορυφόροι της Θεσσαλονίκης παίζουν το ντέρμπι της Α2. Πρέπει και οι δύο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία για να μείνει ζωντανό το μπάσκετ στη Βόρεια Ελλάδα. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, καθώς πολλοί μπασκετόφιλοι μου είπαν ότι θα είναι εκεί».