Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μήνυμα Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γιάννη Μαλτζάρη για τις εκλογές της 6ης Μαΐου


Φίλες και φίλοι,
με αίσθημα υψηλής ευθύνης απέναντιi  σας, αποφάσισα να κατέλθω ως  υποψήφιος βουλευτής Πιερίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Συστρατεύομαι  λοιπόν στον κοινό αγώνα του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης να εγγυηθεί την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας, να εγγυηθεί τη δημοκρατική ομαλότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο, με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Ευάγγελο Βενιζελο.
Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και οφείλουμε όλοι να καταθέσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Ως λαός και ως έθνος έχουμε περάσει μεγαλύτερες δυσκολίες. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και τώρα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας.
Σε αυτή λοιπόν την πιο δύσκολη πολιτική συγκυρία, επέλεξα να συστρατευτώ και εγώ δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις για την αλλαγή στον τόπο.
Για όλους εμάς, η ανανέωση και όχι η ανακύκλωση, θα πρέπει να αποτελεί σταθερό στόχο. Ανανέωση στις ιδέες και τις προτάσεις, τα πρόσωπα, τον πολιτικό λόγο, τους στόχους και τις προτεραιότητες.

Με τιμή
Μαλτζάρης Ιωάννης