Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Από τον Κολινδρό ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα ο Φώντας Μπαραλιάκος




Από τον τόπο  καταγωγής του, τον Κολινδρό, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.  Μπαραλιάκος Ξενοφών.  Σε μια κατάμεστη αίθουσα τον κ.  Μπαραλιάκο προλόγισε ο πρώην Βουλευτής Πιερίας και νυν Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρου κ. Ευάγγελος Πολύζος, ο οποίος στην ολιγόλεπτη ομιλία του εξήρε το ήθος του υποψηφίου Βουλευτή και τόνισε την εντοπιότητα καθώς και το γεγονός πως έχει επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα ως οικονομολόγος, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του.
Στη συνέχεια ο κ. Μπαραλιάκος τόνισε τα κάτωθι αφού καλοσώρισε τους συντοπίτες του: « «Σήμερα συναντιόμαστε εδώ, στην πιο δύσκολη στιγμή για την χώρα μας.  Γνωρίζω καλά, πως η κοινωνία είναι θυμωμένη και πολύ δύσπιστη με τους πολιτικούς και ότι έχει σχέση με την πολιτική. Ξέρω πως ότι και να ειπωθεί ως εξαγγελία  ή πρόταση, ακούγεται ως άλλη μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση, για να υφαρπάξουν την ψήφο του πολίτη και μόλις εκλεγούν να απογοητεύσουν για άλλη μια φορά όλους αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν. Ξέρω καλά πως νιώθετε.
Πλέον δεν χωρούν μεγάλα λόγια και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια, με ξεκάθαρες κουβέντες.  Χωρίς τις παλιές κακές νοοτροπίες. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αναγνωρίσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να τα αφήσουμε πίσω .
Χρειαζόμαστε πλέον ρεαλιστικούς στόχους, άλλους πιο μικρούς άλλους πιο μεγάλους ,αλλά πάνω από όλα εφικτούς».
Στη συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τις προτάσεις του για την Πιερία. Έπειτα από την εκτενή αναφορά στους βασικούς τομείς που αφορούν την Πιερία και τον Κολινδρό κατέληξε με τα εξής: «Η εφικτή και πραγματική ανάπτυξη θα έρθουν αν συμφωνήσουμε όλοι μαζί. Και φυσικά άμα συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια. Δεν γίνεται με άρνηση και τυφλή διαμαρτυρία να πάμε μπροστά. Χρειάζεται δράση.
Προσωπικά σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως θα είμαι αντάξιος των προσδοκιών σας και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, εφόσον μου δώσετε την δυνατότητα να εκπροσωπώ το Νομό Πιερίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».