Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

«Δέματα αγάπης» σε απορους από την Π.Ε.Πιερίας


Στη διανομή «δεμάτων αγάπης»  σε συνανθρώπους μας  που πλήττονται από την οικονομική κρίση και την ανεργία,  προχώρησε τη  Μ.Πέμπτη η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.


Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, με πρωτοβουλία της  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας  Μαυρίδου και στο πλαίσιο του προγράμματος αλληλεγγύης και προσφοράς της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  αποφασίστηκε η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων αγαθών
για συμπολίτες μας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και απαραίτητα είδη για τις  οικογένειές  τους.


Μέσα από επιστολές που απέστειλε η Π.Ε.Πιερίας  σε επιχειρηματίες, ζήτησε  τη συμβολή τους στην ενίσχυση της εν λόγω πρωτοβουλίας. Άμεση ήταν η ανταπόκριση επιχειρήσεων της Πιερίας, που ενίσχυσαν με τις προσφορές τους σε προϊόντα  το κοινωνικό έργο για την ανακούφιση άπορων οικογενειών.    


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μοίρασε συνολικά 120 δέματα με αγαθά πρώτης ανάγκης, σε άπορους συμπολίτες μας  που επιλέχτηκαν με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαριστεί  θερμά  τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια συμπαράστασης και βοήθειας οικονομικά αδύναμων πολιτών.



1.        Κοτόπουλα «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» - Αμβροσιάδης Κοτόπουλα ΕΞΟΧΗΣ ΑΒΕΕ
2.       ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. – Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία    Τροφίμων ΑΒΕΕ – Επεξεργασία Αλιευμάτων και Διακίνηση Κατεψυγμένων και νωπών τροφίμων
3.        ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Τροφίμων «OLYMP”
4.         Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ
5.          Ομοσπονδία Αρτοπωλών Πιερίας
6.         Ένωση Κρεοπωλών Κατερίνης
7.         Προμηθευτικός Συνεταιρισμός «Ο ΜΥΤΙΚΑΣ»
8.         Κούζας Γεώργιος – Πρότυπη Αγελαδοτροφική Μονάδα
9.         ΜΥΛΟΙ Κουτσιαρή ΑΕ
10.       Ζαχαροπλαστεία «ΑΝΤΩΝΙΟΥ»
11.        Ζαχαροπλαστείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» – Θεοδώρου
12.       Πτηνοτροφεία ΣΥΡΑΝΙΔΗ
13.       ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΕ – Τυροκομικά Προϊόντα