Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Κορυφαία διάκριση για το ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ»


Ο κ. Γιώργος Τζιόβας, Διευθύνων Σύμβουλος του «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από την κ. Λίζα Ρούντολφ, υπεύθυνη επικοινωνίας του HOLIDAY CHECK


Ως το κορυφαίο ξενοδοχείο της ελληνικής ενδοχώρας (εξαιρούνται τα αντίστοιχα των νησιών) αλλά και ως μοναδικός τουριστικός προορισμός για το 2012 συστήνεται μεταξύ των 100 καλύτερων τουριστικών καταλυμάτων του κόσμου, το ξενοδοχείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ»,  που όπως είναι γνωστό εδρεύει στην παραθαλάσσια περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας.
  Η διάκριση αυτή που τιμά τον τόπο μας απονέμεται από το γνωστό γερμανικό οργανισμό HOLIDAY CHECK, φορέας που διακρίνεται για την αυστηρότητα των επιλογών του.
  Οι προτείνοντες το «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» γερμανοί τουρίστες οι οποίοι θεωρούνται οι πλέον απαιτητικοί πελάτες, επισήμαναν τα πολλαπλά θετικά στοιχεία του ξενοδοχείου σε μια διαδικασία που κρίνεται άκρως αντικειμενική και αξιόλογη με βάση τη συμμετοχή, το μεγάλο χρονικό διάστημα της επιλογής καθώς και τα αυστηρά κριτήρια της βαθμολογίας.
  Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από στο Διευθύνοντα Σύμβουλο του ξενοδοχείου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» ( http://www.poseidonpalace.gr/)  κ. Γιώργο Τζιόβα στη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Βερολίνου, στις 6 Μαρτίου 2012.
  Είναι η δεύτερη διάκριση για το «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ» μετά την αντίστοιχη που έλαβε από ανάλογο φορέα της Ολλανδίας το 2010.
  Ο κ. Τζιόβας φανερά συγκινημένος, επισημαίνει: «Είναι μια διάκριση που δημιουργεί επιπρόσθετες ευθύνες ώστε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Μια διάκριση που καρποφόρησε μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων και ήλθε σε μια περίοδο δύσκολη για τον τουρισμό και τη χώρα μας. Μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε. Οι κόποι μας δεν πήγαν χαμένοι. Θέλω επίσης να κάνω γνωστό ότι ενώ στην παροχή υπηρεσιών του ξενοδοχείου αγγίξαμε το άριστο, μειώνεται η βαθμολογία μας στον τομέα της έλλειψης καθαριότητας στην εκτός ξενοδοχείου περιοχή. Ευθύνη που σαφώς ανήκει στους φορείς της πολιτείας οι οποίοι δεν στηρίζουν την προσπάθειά μας. Είναι καιρός να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους».