Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

«Πάσχα στον τόπο μας» - Πάσχα στον Κολινδρό!


Ο εμπορικός κόσμος του ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Καλεί όλους τους κατοίκους του Δ. Πύδνας – Κολινδρού να συμμετέχουν
στην ενέργεια
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

* Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές με την προσκόμιση αποδείξεων
Ώρα: 11:00 – 15:00,
Τόπος:,Δ. Κολινδρού
Σε σημείο επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου Κολινδρού (εξω από το καταστημα <ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΛΙΣΑ>) θα μοιράζονται πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με την προσκόμιση αποδείξεων από την τοπική αγορά, επιβραβεύοντας την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους.

* Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές με την προσκόμιση αποδείξεων
Ώρα: 10:00 – 14:30
Τόπος: Δ. Κολινδρού
Σε σημείο επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου Κολινδρού (εξω από το καταστημα <ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΛΙΣΑ>) θα μοιράζονται πασχαλινά δώρα στους καταναλωτές, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με την προσκόμιση αποδείξεων από την τοπική αγορά,επιβραβεύοντας την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους.
Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν σ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων μοιράζοντας χαμόγελα και ευχές για τη Λαμπρή. Οι φορείς προσκαλούν όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουμε το «Πάσχα στον τόπο μας».
που συνδιοργανώνονται από το Επιμελητήριο Πιερίας, την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης, το Δήμο Δίου – Ολύμπου και το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού. Στόχος των κοινών δράσεων είναι αφενός να ενισχυθεί η κίνηση στην τοπική αγορά.