Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Συμμαχία για την Πιερία



Συνεχίζουν τις επαφές τους οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Πιερίας, Βαγγέλης Βαρμάζης, Νίκος Κατσαβός, Ευτυχία Καραγιαννάκη Σαπίδου και Λευτέρης Μωυσιάδης, πλαισιωμένοι από την ομάδα πρωτοβουλίας του κινήματος.
Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι βουλευτές ξεκίνησαν από κοινού τις επαφές τους από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου όπου παρουσία του συνεργάτη της για θέματα υγείας κ. Γιώργου Μπιτόπουλου, ενημερώθηκαν εκτενώς για την ατζέντα της περιφερειακής ενότητας, ενώ είχαν την ευκαιρία να παραθέσουν στην κ. Μαυρίδου τις προγραμματικές θέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.
Στο τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερη θέρμη, μιας και το ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Πιερία είναι το μόνο που εκπροσωπεί τον κλάδο των μηχανικών στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαϊου.

Τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας λειτουργούν καθημερινά 9.00 με 14.30 και 17:30 με 21.00. Τηλ.: 23510 33341 και e-mail katerini@dimsim.gr