Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Ζητούνται λάδι, φασόλια, ρύζι και πατάτες από το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες”


Τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας προτίθενται άμεσα να προμηθευτούν για τις οικογένειές τους, μέσω του κινήματος “Χωρίς Μεσάζοντες”, μεγάλες ποσότητες των παρακάτω προϊόντων:
Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλάδο (100-120 τόνους) εσοδείας 2012-2013, σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας 5 λίτρων
Φασόλια μέτρια (10-15 τόνους) σε συσκευασία των 5 κιλών
Ρύζι καρολίνα και νυχάκι (50 – 70 τόνους) σε συσκευασία των 5 κιλών
Πατάτες (200 – 250 τόνους) σε συσκευασία των 20 κιλών
Ο ομάδα μας, εντός των επόμενων εβδομάδων, θα προβεί σε ομαδική παραγγελία, ξεχωριστά για κάθε ένα από τα παραπάνω προϊόντα. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να προσέλθουν στην πόλη της Κατερίνης, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να ελέγξουν την ποιότητα, να δοκιμάσουν τα παραπάνω προϊόντα που πρόκειται να αγοράσουν και να συναποφασίσουν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας την επιλογή του καταλληλότερου προμηθευτή.
Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους παραγωγούς, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας, αλλά και προς τις επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται στον τομέα επεξεργασίας, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας των παραπάνω προϊόντων.
Η πώληση και παράδοση θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, ενώ τα έξοδα συσκευασίας, φόρτωσης και μεταφοράς θα βαρύνουν τον προμηθευτή, ο οποίος θα υποχρεούται να εκδώσει αποδείξεις λιανικής πώλησης, ενώ το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, από 10:00 έως 14:00 στην Κατερίνη για λάβουν μέρος στο δειγματισμό που θα οργανωθεί στην κεντρική Πλατεία της πόλης, στο διαμορφωμένο από τους εθελοντές χώρο.
Όσοι αποδέχονται την παρούσα πρόσκληση και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον δειγματισμό της 13.01.2013, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( info@otoposmou.com ) μέχρι τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, ώρα 18:00. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο, στον ιστοχώρο της ομάδας http://www.otoposmou.gr
Πληροφορίες: info@otoposmou.com και 6981 665 158