Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μπαζάρ Λαμπάδας στο Αιγίνιο


- Την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 στις 18:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία
 - Από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων

Με σκοπό τη στήριξη της τοπικής αγοράς και με σύνθημα «συμμετέχουμε όλοι – κανείς δεν χάνει – κερδίζει αυτός που έχει ανάγκη», ο εμπορικός κόσμος και η τοπική κοινωνία του Αιγινίου αναλαμβάνουν μια σειρά από πρωτοβουλίες, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, το Σωματείο των Επαγγελματιών Αιγινίου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Ε’ & Στ’ τάξης των τριών Δημοτικών Σχολείων, διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 στις 18:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αιγινίου, έκθεση - μπαζάρ λαμπάδας.
            Οι λαμπάδες θα είναι δημιουργήματα των μαθητών, αποτέλεσμα της φαντασίας, της διάθεσης αλληλεγγύης και προσφοράς τους.  Οι δώδεκα καλύτερες λαμπάδες θα βραβευθούν από την Επιτροπή με ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ από τα εμπορικά καταστήματα του Αιγινίου μας αξίας 40 ΕΥΡΩ η κάθε μια.   Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες – μαθητές του διαγωνισμού θα επιβραβευθούν για τη συμμετοχή τους με εκπτωτικές κάρτες από διάφορα καταστήματα του Δήμου μας σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής Αγοράς. 
            Στόχος του εγχειρήματος είναι οι δημιουργίες των μαθητών να πωληθούν και το χρηματικό ποσό που θα προκύψει αφού μεταφραστεί σε είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής που θα αγοραστούν από καταστήματα της τοπικής αγοράς να διατεθούν, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, υπό την εποπτεία των ιερέων των δύο ενοριών του Αιγινίου σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.