Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Στο Αιγίνιο συμμετέχουν όλοι… για να κερδίσει αυτός που έχει ανάγκη!


Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία του Σωματείου επαγγελματιών για τη στήριξη της τοπικής αγοράς 


Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, στην κεντρική Πλατεία, το μπαζάρ λαμπάδας 



Την ικανοποίησή τους εκφράζουν επαγγελματίες του Αιγινίου για την πρωτοβουλία τους σωματείου τους  να στηρίξει τα καταστήματα της περιοχής, την περίοδο του Πάσχα,  μέσω δωροεπιταγών  που θα δοθούν σε μαθητές, ως έπαθλο για την δημιουργία της καλύτερης λαμπάδας, ενώ όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια από τα καταστήματα του Αιγινίου.
            Επισημαίνουν δε  τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της όλης προσπάθειας, καθώς με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το μπαζάρ λαμπάδας, που θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Αιγινίου, θα αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής από καταστήματα της τοπικής αγοράς και θα  διατεθούν σε άπορες οικογένειες, μέσω της τοπικής εκκλησίας.  Ακολουθούν οι απόψεις  έξι  επαγγελματιών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία που ανέλαβε το Σωματείο Επαγγελματιών Αιγινίου για τη στήριξη της τοπικής αγοράς. Σύνθημα όλων είναι: «Συμμετέχουμε όλοι – Κανείς δεν χάνει – Κερδίζει αυτός που έχει ανάγκη»!


Μαρία Νιζαμοπούλου – «Μικρό Καφέ» (Κεντρική Πλατεία)
«Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Αιγινίου. Με αυτή την κίνηση θα τονωθεί η τοπική μας αγορά, ενώ   θα δραστηριοποιηθεί η κοινωνία του Αιγινίου, με την ενεργό δράση των μαθητών που θα δημιουργήσουν τη δική τους λαμπάδα. Παράλληλα, θα βοηθηθούν οικογένειες που  τις μέρες του Πάσχα δεν μπορούν να έχουν τα απαραίτητα στο γιορτινό τους τραπέζι».



Έλλη Κερασίδου – Κατάστημα ρούχων “Joel” (Αλ. Παπάγου 3)
«Θετική η προσπάθεια του Σωματείου Επαγγελματιών για τις ημέρες του Πάσχα,  με σκοπό τη στήριξη των επαγγελματιών, αλλά και τη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στα παιδιά θα δοθεί  η δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους λαμπάδα, η οποία θα πουληθεί».



Κατάστημα Αξεσουάρ & Είδη Δώρων «Ιουλία»
«Συγχαίρω την πρωτοβουλία του Σωματείου Επαγγελματιών Αιγινίου. Νιώθω πως είναι κοντά μας και στηρίζουν τους επαγγελματίες σε αυτές  τις δύσκολες στιγμές. Την Κυριακή, ημέρα της εκδήλωσης, θα έχει κίνηση στην αγορά του Αιγινίου, ενώ με τις δωροεπιταγές που θα δοθούν, οι καταναλωτές θα έρθουν στα καταστήματά μας».

Ευγενία Δραγιά – Οπτικά «Ανδρεάδη»
«Μακάρι οι κάτοικοι του Αιγινίου να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, για να βοηθηθούν και οι επαγγελματίες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο. Σημαντική η πρωτοβουλία να  συμμετέχουν και οι μαθητές σε αυτή τη δράση, στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους λαμπάδα».

Σωτήρης Σταύρου – Γυμναστήριο «Άθληση»
«Αξιέπαινη  η προσπάθεια  του Σωματείου μας, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή του ζούμε.  Άλλωστε, το Σωματείο Επαγγελματιών Αιγινίου πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας κι εμείς, ως επαγγελματίες, στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.  Ήδη, λαμβάνουμε θετικά μηνύματα από αυτή την κίνηση».

Κάλη Καλυβιώτη – Δένη – Super Market «ΑΒ Βασιλόπουλος»

«Ιδιαίτερα θετική η ενέργεια του Σωματείου μας τόσο για το Αιγίνιο όσο και για τους επαγγελματίες. Οι καταστάσεις που περνάμε είναι δύσκολες και τέτοιες δράσεις χρειάζονται για την ενεργοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας, ώστε να στηριχθούμε όλοι μας. Σημαντικό, επίσης, τι ο,τι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη πώληση των λαμπάδων, που θα δημιουργήσουν τα παιδιά,  θα δοθούν σε καταστήματα της περιοχής μας για την αγορά τροφίμων, ώστε να δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέσω της εκκλησίας.. Εμείς, είμαστε πρόθυμοι να  βοηθούμε σε τέτοιες ενέργειες».