Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά από την Π.Ε. Πιερίας


IMG_1719Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση,  που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα  Πιερίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης και τον Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος,  την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012,  στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

IMG_1709
Το κέντρο της πόλης  πλημμύρισε από γλυκές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παιδικά γέλια και το  ζεστό  εορταστικό  κλίμα  της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και ‘’γεύτηκαν’’ στιγμές ψυχαγωγίας και ανεμελιάς.

IMG_0770
Δώρα και εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς μας φίλους, που διασκέδασαν με την ψυχή τους στο όμορφο σκηνικό με τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια, τα  πολύχρωμα μπαλόνια αλλά και τις μπασκέτες του Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος,  στις οποίες έπαιξαν με νεαρούς  αθλητές των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης  του Πιερικού Αρχελάου.



Η παρέα του Αη- Βασίλη, των ξωτικών του,  της καλής Νεράιδας των παραμυθιών  και των κλόουν  υποδέχτηκε θερμά και αγκάλιασε  τα παιδιά, που έπαιξαν, ζωγράφισαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Άλλωστε, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να γράψουν γράμμα στον Αη Βασίλη και να του το στείλουν, καθώς στο χώρο είχε τοποθετηθεί ταχυδρομικό κουτί.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης , που όπως είπε προσέδωσε μια ευχάριστη και αισιόδοξη νότα στην ατμόσφαιρα  της πόλης. «Με πολύ αγάπη και μεράκι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας διοργάνωσε  την  εορταστική  αυτή εκδήλωση προκειμένου να χαρίσει χαρά και χαμόγελα  στα παιδιά μας αλλά και σε όσους αισθάνονται παιδιά. Αυτές οι Άγιες γιορτινές ημέρες είναι μέρες ελπίδας, ευτυχίας και προσφοράς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλές Γιορτές με υγεία, ειρήνη και ευτυχία», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.


Παράλληλα, η  κ. Σοφία Μαυρίδου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, κ.  Κωνσταντίνο Ρέχα και τον Αντιπρόεδρο του Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος, κ.Ιωάννη Πόδα ,   τόσο για την παρουσία τους όσο και για την συμβολή τους στην  άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, το Δήμο Κατερίνης για το χώρο που παραχώρησε, τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που για ακόμη  μια φορά στήριξαν άλλη μια δράση της Π.Ε.Πιερίας καθώς  και τα Φυτώρια  Μανώση-Τσακιρίδη για τη διάθεση των φυτών.