Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ταξίδι σε τρυφερά μουσικά μονοπάτια με τον Κώστα Χατζή


Ο «Μεγάλος» Κώστας Χατζής με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του μας παρουσίασε την Παρασκευή ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Μαζί του τραγούδησε η Μαρία Αλεξίου, μια υπέροχη φωνή, που μπόρεσε να σταθεί επάξια δίπλα του.
Ο Κώστας Χατζής είναι αυτός που ουσιαστικά επέβαλε το στυλ «φωνή κιθάρα» και για πρώτη φορά ακούσθηκαν μπαλάντες με κοινωνικά μηνύματα… Μια πολύ αισθησιακή LIVE βραδιά στο Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, που γέμισε λάμψη την νύχτα μας, που μας έδωσε το εισιτήριο στο χαμόγελο, με τον Κώστα Χατζή να δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα με το χιούμορ του και την θετική του ενέργεια, χαρίζοντας στο πολυπληθές κοινό του, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Καθ’ όλη τη διάρκεια οι θεατές  απολάμβαναν και σιγοτραγουδούσαν τα γνωστά τραγούδια, γεμάτα ποιότητα, που ερμήνευσε ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης.
Οι παρευρισκόμενοι στη μεγάλη και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Mediterranean Village είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τον δημοφιλή ερμηνευτή και τραγουδοποιό, ο οποίος είναι και ο κύριος εκπρόσωπος της κοινωνικής και    ανθρωπιστικής μπαλάντας στην Ελλάδα.
Ο Κώστας Χατζής μας χάρισε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία και εκτίναξε τη θετική ενέργεια στα ύψη. Για μια ακόμη φορά ο Όμιλος Mediterranean Hotels κατάφερε να προσφέρει την καλύτερη φιλοξενία στους επισκέπτες-θεατές προσφέροντας σε όλους μας μια ακόμα μοναδική πολιτιστική βραδιά, με το άψογο service, την  ποιότητα και το χαμόγελο της ομάδας εργαζομένων.
Οι επιτυχημένες καλλιτεχνικές βραδιές συνεχίζονται στο Mediterranean Village με μεγάλες εκπλήξεις που έρχονται προσεχώς.
Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στη Μικρά Ασία με την Γλυκερία και την Ορχήστρα Νέων Δίου υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή.