Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Η Μ.Α.Σ. ΝΙΚΗ Αιγίνιου επιστρέφει «στο σπίτι της» – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγινίου


gipedo aiginiakouΜε την ευκαιρία της επιστροφής και πάλι «στο σπίτι μας», στην φυσική μας έδρα, το Διοικητικό Συμβούλιο οι αθλητές και οι προπονητές του αθλητικού συλλόγου βόλεϊ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ενδιαφέρθηκαν πραγματικά και μαζί με την τοπική κοινωνία αγωνίστηκαν σθεναρά για την αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγινίου.
Η αποκατάσταση και επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου θα αποτελέσει και πάλι την «κυψέλη» της νεολαίας του Αιγινίου και των παιδιών όλου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και θα είναι εφαλτήριο για νέες ακόμη πιο μεγάλες επιτυχίες των ομαδικών αθλημάτων του τόπου.
Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τους υπεύθυνους του ΔΑΚ Κολινδρού για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας για όλο το διάστημα των εργασιών αποκατάστασης του γυμναστηρίου μας.
Δημήτριος Αυλίδης