Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


CIMG6916Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν στο προσωπικό του Επιμελητήριου Πιερίας οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2012. Τα παιδιά συνόδευαν εκπαιδευτικοί του σχολείου και ο διευθυντής κ. Δημήτρης Κυριακού, ενώ τους υποδέχθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Χουσουρίδης.

Οι μαθητές τραγούδησαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία των μουσικών οργάνων τους δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα και συναισθήματα ευφορίας στους εργαζόμενους, αλλά και στους πολίτες που εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούνταν στο Επιμελητήριο.
CIMG6923
Ο κ. Χουσουρίδης συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την πρόσφατη επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη συναυλία «Το Άστρο των Χριστουγέννων», που πραγματοποιήθηκε από το Μουσικό Σχολείο τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και η οποία συνδιοργανώθηκε και από το Επιμελητήριο. «Το Μουσικό Σχολείο αποτελεί στολίδι για την πόλη της Κατερίνης και το Επιμελητήριο καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ενισχύσει και να στηρίξει τις δράσεις του», υπογράμμισε ο κ. Χουσουρίδης. Επιπλέον, ο Ειδικός Σύμβουλος μετέφερε τις ευχές του Προέδρου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου εν όψει των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.CIMG6924

Από την πλευρά του ο κ. Κυριακού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη διαρκή συνδρομή του Επιμελητηρίου, με τελευταία αυτή της χριστουγεννιάτικης συναυλίας του Μουσικού Σχολείου. «Είναι πραγματικά σπουδαίο το γεγονός πως το Επιμελητήριο είναι συνεχής αρωγός του Μουσικού Σχολείου. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά», τόνισε ο κ. Κυριακού.